Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Subota, 03 Oktobar 2026, 14:57

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2198, 2199, 2200, 2201, 2202, 2203, 2204 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Četvrtak, 28 Jul 2016, 23:53 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Pol: Bata
Dobro veče. Mi stigli sinoć malo posle ponoći.
Put kroz MK katastrofa. Nemojte juriti. Mi imamo samo pečat u pasošu da smo izašli iz Srbije, na svim ostalim prelazima u odlasku i povratku samo nam pogledali pasoše i mahali.

Što se tiče Sitonije, mi bili dva puta ali sa malom decom i vrlo statični. Toroni nije mesto to je red vila uz more sa 1.3 m širokim šetalištem. Vrlo, vrlo mirno, samo za ljude koji hoće da odu na odmor, da im je plaža ispred sobe i ništa im više ne treba. Opisujući Neos Marmaras prvi put sam upotrebio izraz favele, za neupućene to su naselja u Brazilu napravljena od lima i kartona. Moj kolega sa posla i ja smo se složili da je za Neos najbolje rešenje uzeti veliki buldozer i sve srušiti pa onda lepo napravitu grad. Grci ( posebno ovi što su došli iz Turske) nemaju ni malo smisla za arhitekturu i uređenje gradova.
Inače kao i svake godine dođem do istog zaključka da bi onakvo more i prirodu trabalo dati nemcima na 100 godina pa da vidiš kako bi sve bilo lepo, čisto i uređeno.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 28 Jul 2016, 23:53 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Pol: Seka
Al' ste se danas raspisali! Jos uvek "tek citam"! I, zaboravicu, garant, nesto posle da pomenem! A sita se ismejah na Blazine, Lunetove i Petronijeve poruke...razmene misljenja i saveta! :smesko-levo-desno:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 29 Jul 2016, 00:51 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

E, a sad opet ja! :D

Jedva procitah sve!

Dok nisam zaboravila- Dujo, danas sam, posle plivanja unutra, izasla na spoljasnji deo bazena, gde su me cekale sestra i sestricina...sparina, oblaci se "muce", krene da grmucka, koja kap kise...onda se sve smirilo i krene, kao, da se probija sunce...ispovaljamo se po peskirima nas tri, k'o svinje u brlogu...kad odjednom poce nesto da puca i da poskakuje beton pod nama...pogledam sestru, u panici, misleci da je grmljavina! Sestra kaze- skacu ljudi u bazen, pa se to cuje.... :think: ....ali, mislim se ja, kako se od toga zemlja trese?! Sad mi je Duja razresila misteriju! :mrgreen: Znaci, ipak je nesto pucalo...za svaki slucaj, polegle smo po zemlji! :mrgreen:

Sto se tice price o Sitoniji, zaista joj mesto nije ovde! ;) Ukusi se razlikuju, ali mi se nekako Milenino zapazanje cini najpribliznije mom..i Ivanovo...Sitoniju sam pohodila dvaput, pa se ne slazem sa stavom "da je dvaput ipak dvaput"! :lol: Generalno, bilo mi je, oba puta- lepo, jako lepo, ponajpre zahvaljujuci Ani i njenima, koji su prevagnuli da osecanja budu takva! :ljubac: Ali, realno, poneko mesto mi se svidja, vecina- ne...guzva je veca nego na Tasosu, a plaze, bar koje ja videh su sve pescane....to im je prednost...Pargu nisam videla, ali sa slika i po opisima onih koji poznaju ta dva mesta, mislim da bi Parga pobedila... :shifty: ....ne zamerite, ljubitelji Sitonije! :ljubac:

Ponovicu: to je kao kad poredis dva frajera...ili dve ribe...jedan/na je miran/na, tih/a, povucen/a...pa deluje pomalo dosadno, a drugi/ga je pomalo drzak, bezobrazan, mangup...pa te vise privlaci...nadam se da ste zadovoljni/ne pojasnjenjem! :mrgreen: Moj glas ide Tasosu! :ljubac: :romance-grouphug:

Puc u nasoj drzavi Palataki je najstrozije zabranjen! :naughty: Ne znam sta bi PreCedniku, pa vas za isti jos i nagradi!? To je samo zato sto ima dobro srce! Da se ja pitam...! :mrgreen: :nja-nja:

Petronije, skidam seMsiric za savrseno savladavanje tehnike prostiranja vesa! Savrseno! Vidi se da si imao dobru uciteljicu! ;) :ljubac: Ali- savrseno! :ljubac:

Gigi, dobro nam se vratili! :ljubac:

Milenice, kupila si me svojom iskrenoscu! :ljubac:

Jeco, znam da je tesko, ali se molim da izdrzis sve i da iz krize izadjes kao pobednik! :ljubac: :romance-grouphug:

Boki, ovde vlada poprilicna demokratija, a nas cilj nije da ljudi odavde odlaze- naprotiv! :ljubac: Oni koje pominjes, a ja ni to ne zelim, imali su neku drugu viziju...neki princip funkcionisanja kao drzava nam- da se sve dobro i kvalitetno otera, da ostane dno...i uspeli su u tome...pa, kako su sejali, tako ce i da zanju! :| Ne radujem se zbog toga, naprotiv, ali- tako je, kako je!

Neos se ni meni ne svidja, osim onog mog pogleda na luku sa terase...i nekih licnih osecanja koja su se pokrenula...ali, kao sto rekoh, za njih su zasluzni odredjeni ljudi, a ne mesta k'o mesta...

Petronije, ako mene pitas, a cini mi se da sam ti "osetila dusu" kroz ovo nase druzenje, cini mi se da bi ti se, za odsedanje, najvise dopala mesta poput Ormos Panagiasa i Porto Koufa...a od plaza Kalogria, Kouvia, Tigania i mozda malo Lagomandra...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 29 Jul 2016, 00:52 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Dujo, Jelo, Lune...ne napisaste nista o onim stetocinama....da li je isto kao na mojim slikama?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 29 Jul 2016, 01:18 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 19 Avgust 2014, 00:10
Jelena je napisao:
Šta je sa Banencetom :think: ?

Pegla ... :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 29 Jul 2016, 02:17 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
Gigojle je napisao:
ZMAJA je napisao:

P. S. Gigi, nadam se da me nisi opsovala! :D

I ja se nadam... : )

Пефка ће то да утврди :D.
Де сте пеглачице, де сте пеглачи...

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Kafić
PostPoslato: Petak, 29 Jul 2016, 06:14 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Dobro jutro!

Slika

Slika

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Kafić
PostPoslato: Petak, 29 Jul 2016, 06:20 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Slika

Ni jedno jutro nije bilo ovako mirno more.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 29 Jul 2016, 07:00 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Код нас ни једно јутро није било ни море...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 29 Jul 2016, 07:27 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 17 Septembar 2014, 04:36
pefkari je napisao:
E, a sad opet ja! :D

[size=50][size=85]Sto se tice [b][color=#FF0000]price o Sitoniji, zaista joj mesto nije ovde! ;) Ukusi se razlikuju, ali mi se nekako Milenino zapazanje cini najpribliznije mom..i Ivanovo...Sitoniju sam pohodila dvaput, pa se ne slazem sa stavom "da je dvaput ipak dvaput"! :lol: Generalno, bilo mi je, oba puta- lepo, jako lepo, p.Pargu nisam videla, ali sa slika i po opisima onih koji poznaju ta dva mesta, mislim da bi Parga pobedila... :shifty: ....ne zamerite, ljubitelji Sitonije! :ljubac:
Ponovicu: to je kao kad poredis dva frajera...ili dve ribe...jedan/na je miran/na, tih/a, povucen/a...pa deluje pomalo dosadno, a drugi/ga je pomalo drzak, bezobrazan, mangup...pa te vise privlaci...nadam se da ste zadovoljni/ne pojasnjenjem! :mrgreen: Moj glas ide Tasosu! :ljubac: :romance-grouphug:
[b][color=#FF0000]Petronije, ako mene pitas, a cini mi se da sam ti "osetila dusu" kroz ovo nase druzenje, cini mi se da bi ti se, za odsedanje, najvise dopala mesta poput Ormos Panagiasa i Porto Koufa...a od plaza Kalogria, Kouvia, Tigania i mozda malo Lagomandra...
[/size[/size]]

-Svakako treba videti sva mesta po par puta ako je moguce
Tasos, Sitonija, su slicni
Parga, nisam bio ali nas izbor je bio Sivota...sve u malom, koji se izdvaja od ovde nabrojanih mesta
Lefkada i Kefalonija se posebno dozivljavaju

Kefalonija je bila pravi pogodak

Ocekujem da i Vi idete tamo...planina Enos

Slika

Poslednji put menjao Bokins dana Petak, 29 Jul 2016, 07:31, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 29 Jul 2016, 07:27 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 17 Septembar 2014, 04:36
IvanBP je napisao:
Dobro veče. Mi stigli sinoć malo posle ponoći.
Put kroz MK katastrofa. Nemojte juriti. Mi imamo samo pečat u pasošu da smo izašli iz Srbije, na svim ostalim prelazima u odlasku i povratku samo nam pogledali pasoše i mahali.

Što se tiče Sitonije, mi bili dva puta ali sa malom decom i vrlo statični. Toroni nije mesto to je red vila uz more sa 1.3 m širokim šetalištem. Vrlo, vrlo mirno, samo za ljude koji hoće da odu na odmor, da im je plaža ispred sobe i ništa im više ne treba. Opisujući Neos Marmaras prvi put sam upotrebio izraz favele, za neupućene to su naselja u Brazilu napravljena od lima i kartona. Moj kolega sa posla i ja smo se složili da je za Neos najbolje rešenje uzeti veliki buldozer i sve srušiti pa onda lepo napravitu grad. Grci ( posebno ovi što su došli iz Turske) nemaju ni malo smisla za arhitekturu i uređenje gradova.
Inače kao i svake godine dođem do istog zaključka da bi onakvo more i prirodu trabalo dati nemcima na 100 godina pa da vidiš kako bi sve bilo lepo, čisto i uređeno.

Jel stigao sladoled?
Ako jeste, dolazim do tebe :lol: :lol:

Argostoli i cuvene kornjace
Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 29 Jul 2016, 07:56 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Dobro jutro :romance-grouphug:
Bokins je napisao:
Kefalonija je bila pravi pogodak
:op-op:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 29 Jul 2016, 08:12 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 19 Avgust 2014, 00:10
Radi li ko u Srbiji ?!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 29 Jul 2016, 08:16 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

B_A_N_E je napisao:
Radi li ko u Srbiji ?!

Вламар ради ко ДекстО, хтедох рећи ко сингерица :lol: .

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 29 Jul 2016, 08:19 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Del Boy je napisao:
Samo da vam kazem da mi se nakon danasnjih postova Sitonija vise ne dopada :D
Više mesta za nas, koji je volimo! :mrgreen: :nja-nja:

Jelena je napisao:
Helouu drugari,
Ja malo umorna, pa i ono što sam htela da napišem - nemam snage i odoh u horizontalu, valja sutra opet ići na vežbe.. m_u_k_a mi je više :obscene-hanged:
Jeco, izrdži!! :ljubac:

pefkari je napisao:
Milenice, kupila si me svojom iskrenoscu!
Uvek! :smesko-gore-dole: :ljubac:

Bokins, sada mi se ide na Kefaloniju (pošto smo se dvoumili između nje i Krfa), nemoj više da je hvališ! :shifty:

Ja sam na poslu i vrlo je haotično na istom! :kolo: Ivane, dobro na došli!! Gigi i ti ćeš 2x?

Dobro jutro svima!

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2198, 2199, 2200, 2201, 2202, 2203, 2204 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.