Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Subota, 03 Oktobar 2026, 06:09

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2170, 2171, 2172, 2173, 2174, 2175, 2176 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Petak, 22 Jul 2016, 21:48 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
Ja imao utisak da nisi mrdnula iz hotela :D Neke likove ne poznajem, ko mi je kriv kada sam samo jednom bio na Tasosu. A ima li još one tete što pravi palačinke sa limun kremom u ulici od hotela Sirines ka centru, preko puta Hermesa?
Blažo gde ćeš supu na ovu vrućinu?
Ponovo piš-puš pauza!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 22 Jul 2016, 21:55 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Pol: Seka
Od vaznijih dogadjaja, mogu da kazem da je bilo jos jedno "grcko vece"...jedno vece jos u "Tropicalu...jedno u selu Maries...dozivljaj autenticnog grckog (po)sela, sa buzukijem i sirtakijem...klopa je bila odlicna...i pretposlednjeg dana- poseta Psiliammosu...bili smo sa devojkama...i bilo je super! To je onaj dan kada vam je Zoki pisao da je prljava voda i grozno! :lol: :lol: :lol: Meni je bilo extra! :smesko-gore-dole:

Da! Neke od prvih veceri, kada smo isli da se vidimo sa devojkama, naletimo na drugare (nasa devojka i grcki momak)...slucajno smo saznali da su se vencali, u medjuvremenu... :smesko-gore-dole: :ljubac:...jedan dan nas je obisla ona nasa Kostana...ova sto nam se pridruzila...volimo mnogo i nju i njenog muza...Grka...i, dovela nam je bebu, malu, preslatku Hrisu, da je vidimo! :ljubac: :op-op: Dete je kao Delov malisa...tek uci prve reci...bila je stidljiva...prvi put nas je videla...a trenutno uci, "dvojezicno", prve reci...nije htela ni kod koga od nas dvoje...onda se ja setim da imam neke kolacice, od dorucka...ponudim joj...i, od tog trenutka, sarmirala je i Zokija i mene pogledom i facama! :mrgreen: ...pruzala nam igracke, slikovnice...prvi put sam cula decje pesmice na grckom...a zajedno smo pevale (a ona igrala i tapsala!) na "Bumbara", "Leptiricu sarenicu", "Isli smo u Afriku"... :mrgreen:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 22 Jul 2016, 22:00 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Vlado, ne mogu da se setim...ali, cini mi se da je nisam videla...

Generalno, neka druga atmosfera vlada...i Grci se izbezobrazili...digli cene, neki i nos... :| ...ne prema nama...nego, uopste...ove godine je bilo najvise Rumuna i Turaka, pored nasih...Rumuni su bili sa sitnom decom, ali fini svet...cak sam stekla nekolicinu malih "simpatija"... :ljubac: ...

Ovo leto mi je, za razliku od prethodnih, kad bolje razmislim, proteklo u druzenju sa decom... :shifty: ...malom, mislim... :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 22 Jul 2016, 22:04 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 12:50
pefkari je napisao:
Zmajevi u Predejanima! :D

Zmaj kaze da nema guzve...kada smo se mi juce vracali, prvi put nije bilo (nigde!) mesta da se stane! :shock: Jos su dodali nekih 5 komada "TOI- TOI"-ja...

Koleginice, pardon, informacija vam nije potpuna.
Mirko Alvirko bi i zavirio u svih 5 komada TOI TOI-a, proverio higijenu, i sve to dokumentovao fotografijama.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 22 Jul 2016, 22:07 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 12:50
Da li su Zmajevi krenuli iz Predejana? :think:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 22 Jul 2016, 22:10 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Posto ja to "notiram" svaki put...u Potosu i Pefkariju doslo do renoviranja mnogih objekata...svi udarili po fenserici! :D Bazeni, bazencici, baldahincici, lezaljke neke nove...rekonstruisani barovi, restorani....ljudi koje poznajem promenili lokale za koje rade...radna mesta...neki su ostali tamo gde su i bili...uglavnom, zadovoljstvo mi je da vidim sve njih, svaki put! :ljubac: :romance-grouphug:

Za Nesha-nas drug Bugarin, onaj sto ga oboje gotivimo, je tu...pozdravili se, popricali... :ljubac:

Gigi, cim sam ugledala sisarku na plazi, ti i Nesh ste mi pali na pamet i- odmah slikala! :mrgreen:

Milenice, zbog tebe sam udavila Zokija: na svakom mogucem koraku sam slikala Atos...uz naglasak: "Ovo je za Milenicu!" Morao je da staje na putu...ali, bio je "poslusan"! ;)

Prolazeci pored vile "Inanthi", mislila sam na Urb...pored "Sirinesa"- na Milenu, pored "Dore"- na Marijamiu...prisecala sam se ranijih vidjanja i druzenja...

Poslednje veceri, kada su i Dextivojevici stigli, bili smo u kampu, da se pozdravimo...pa do Dace i Isidora...onda u "Tropicalu"... :cry:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 22 Jul 2016, 22:11 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Blaža je napisao:
pefkari je napisao:
Zmajevi u Predejanima! :D

Zmaj kaze da nema guzve...kada smo se mi juce vracali, prvi put nije bilo (nigde!) mesta da se stane! :shock: Jos su dodali nekih 5 komada "TOI- TOI"-ja...

Koleginice, pardon, informacija vam nije potpuna.
Mirko Alvirko bi i zavirio u svih 5 komada TOI TOI-a, proverio higijenu, i sve to dokumentovao fotografijama.

Zmaj mi je obecao da ce "gospodja" prokomentarisati toalete...tog trenutka ih je..pa, ovaj...koristila...! :mrgreen:

Evo "dopune"! :mrgreen: Zmaki kaze da je bilo cisto i da nikog nije bilo..sada su naisli neki busevi..a oni nastavljaju put! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 22 Jul 2016, 22:28 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Za drugarice, trudila sam se da uslikam neke mladjane zgodne momke...a za "decake"- devojke...sta je uspelo- videcemo! :mrgreen: Bilo me je strah da mi neko ne razbije nos!

Jednog popodneva, na pocetku letovanja, imali smo "kisu iz vedra neba"...trajala je oko 2 sata...zahladnelo, pljusti, voda se sliva sa svih starna...i- pravo u more...videla se velika braon fleka na povrsini...ali, "easy come, easy go", kako se kisa stisavala, tako se fleka izgubila...sa poslednjim kapima kise, vec sam bila na plazi...pravac- "buc" u more! :mrgreen: Gazde su spirale vodu, pesak, mulj crevom...sve je islo pravo u more...ja se bucnula, a uvece- "cucnula"...znate vec gde! Opisivala sam!

Silazim ja na veceru...nas novi konobar- sarmantni Vangelis, donese mi, "preko veze"- pilecu supu! Odlicnu! Ali, ne lezi vraze! Pet minuta nakon sto sam otisla sa vecere u sobu (bio tenis, Zoki krenuo ka "Boomerangu", da gleda, a ja se spremala), krenu nesto da krklja u stomaku...ljudi moji! Mislila sam da cu umreti! Slika Pobelela sam kao krec....brzo poslala poruku Goci (thanks God, net je radio tog trenutka!)...aj' da i mene nesto "po*ere"...a da nije ono gadno! :mrgreen: Muka mi, hocu da Slika, al' ono nece...a grcevi i bolovi u stomaku- neopisivi! Presavijam se ja, Goca sedi u sobi, ako se onesvestim da pripomogne...kad se malo smirila situacija, javim Zokiju da ne brine, ali da necu moci da dodjem...Goca mi donese lek- "smecta"...i rece: "Popij ovo, to momentalno zaustavlja...pa, "delovanje stomaka"...posle pola sata, stvarno se smirilo...popih i probiotik...onda sam se razvlacila po sobi... :shifty:...bila malaksala...i naredna dva dana nisam bas bila fit...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 22 Jul 2016, 22:30 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Ej Pefka danas sam se dopisivala sa Radom, u uzaludnom pislu da nadjem ceri smestaj u Potosu. Nema! A onda sam nastavila prepisku sa Snezanom iz Nikanine agencije, znas li je da malo piguras nas slucaj? Ljudi nema smestaja ni za lek. jack mi pronasla nesto, ja poslala Nikosa da mi uplati akontaciju i ispade da je trokrevetna soba a nama treba cetvorokrevetna. Sprzih racun za mobilni zivkajuci po ostrvu

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 22 Jul 2016, 22:32 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Znam je! Slatka i fina devojcica! Veruj, da ima- nasla bi ti! Velika je navala..svakoga dana, ljudi dolaze "na blic", sve sa bebama i malom decom...i navaljuju na njih da im nadju smestaj kako znaju! :|

Ako mi verujes, ti si treca zbog koje cu ih gnjaviti oko smestaja...probacu preko Natase, nemam Snezin broj...daj mi precizne podatke sta trazite!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 22 Jul 2016, 22:33 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Drugari nasla sam smestaj za iducu godinu ako se organizujemo grupno. Sazidali dve vile sa bazenima na omiljenim mi tzv. divljim uvalama kod S Maries. Svaka prima po 7 osoba, 300 e dnevno, nije prestrasno. Sad cu se prebacim na tetrapak da stavim fotke, pa da glasamo!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 22 Jul 2016, 22:35 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Slika

Sent from my iPad using Tapatalk

Vrh
Odgovori sa citatom  
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 22 Jul 2016, 22:36 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2170, 2171, 2172, 2173, 2174, 2175, 2176 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.