Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Četvrtak, 01 Oktobar 2026, 22:26

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2106, 2107, 2108, 2109, 2110, 2111, 2112 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 01:45 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Pol: Seka
U medjuvremenu, vidim da je jedna porodica "nestala" sa lezaljki...nasi...i ukapiram- znaju za foru kad se naplacuje...dosli rano ujutro, ostali 3 sata i, kada je trebalo da plate, pokupili se i otisli na drugo mesto...iskoristili, a "za Dz"! :D

Poce da se puni plaza...ubrzo je bilo kao u crtanom filmu...i filmskom brzinom..."zaokruzise" nas nekolike nase porodice...e sad, ono sto ce muskom delu ekipe biti zanimljivo, ispred nas se "nacrtala" porodica, cija "mama" ima ekstremno pogolemo poprsje...sitna zena, a *i*eeeeee! Gospode Boze! :mrgreen: Vrebala sam priliku, onako- nezainteresovano i izokola, da je uslikam...moj telefon, vecina vas zna, sa iskljucenim tonom... :mrgreen: ...ali, kada je video kako ja "hvatam kadrove", a on moze i odmah da vam prosledi, Zoki je poceo i sam da fotka...kako? Pa, tako sto je uzeo tablet u ruke i "centrirao" gospodju...ali, nije iskljucio ton...a zena lezi na metar od nas!? :oops: :oops: :oops: Ja vidim sta se sprema da uradi, ne znam da ce se cuti...neprijatno mi i jedva cekam da zavrsi "akciju"...kad, izdajnicki zvuk aparat ispusti samo: "SKLJOOOOOC"! Znate taj zvuk! Samo progutah knedlu i ponadah se da nas nije posmatrao njen muz, koji je negde na trenutak nestao! :shifty: :mrgreen:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 01:58 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Ostatak vremena iskoristili smo za kupanje u ekstremno prijatnoj vodi...cista, sljunak na ulasku, osvezavajuca...taman kako treba! Lezaljke, ove koje smo mi uzeli- siroke, udobne, nove- super! Samo, za njihovu "kabastost", potrebni su veci suncobrani...i da nema drvenih staza, zbog kojih je tesko pomerati ih...metalne su, inace- tezak "ram"...nisam zavrsila pricu o placanju! Kao sto sam mu i rekla da ce biti, a on mi nije verovao (Zoki), ispostavilo se da je samo najam suncobrana i lezaljke- 10 €, a pice se placa obaska...jedino, ako u obliznjem restoranu narucite klopu, pa uspete jos da predjete ceh od 25 €, taj racun vam se umanji za ovih 10 datih evrica! :x Ostavili smo ovaj "vaucer" jednoj nasoj porodici (ne ovoj sa mamom sa velikim...!), :mrgreen: ...

Onda smo se vratili u Pefkari, Zoki rucao (ja veceravam), a ja , sa Gocom nasom forumskom, zavrsih u bazenu...kasnije smo se spustili na plazu, i, uz povetarac, onaj cuveni tasoski, u koji smo se svi, davno jos, zaljubili...uzivah do zalaska sunca... :op:

Vece smo proveli u kaficu kod Ejba, srpskog zeta, mnogima poznatog, u gledanju fudbala...

I, eto, to je razlog sto sam ovako rano u sobi, i sto pisem ovaj "seminarski rad" u ove sitne sate (odgovor VlaMaru!), :mrgreen: ...

Petronije, ponela ja knjige da obnovim gradivo...juce jos i radila, danas nije bilo sanse! :shifty: Prolete dan!Imam, od juce, i novog "ponudjaca za pomoc oko ucenja"- naseg novog konobara! Cika srednjih godina, koji, otkad je saznao od gazda "ko sam", i otkako je saznao da ucim grcki, samopredlozio se za mog ucitelja! Sada mi se cini da je svakog trenutka "tu negde", plasim se da ne iskoci i iz ormara! :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 02:02 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 14:25
:haha:

Pef, baš ti hvala za ove izveštaje :ljubac:
Hit dana je : čikica :D

Ja odoh. Laku noć...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 02:08 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Laku noc, lepa moja! :ljubac:

Ako sam vas, bar malo, oraspolozila pricom- drago mi je! :D

Slikala sam sve zmajeve, avione, kamione, "podmorje", jednom recju- sve sto me je asociralo na nekoga od vas (galebove...), "Atose, Potose.."... :shock: :mrgreen: ...sta je uspelo, videcemo kad se prebace na komp...

Sigurno sam nesto zaboravila, kad se setim- odgovoricu! Ali, sutra! Sada mi se bas prispavalo..a treba poraniti, da ispratimo Dela na put... :ljubac:

KALINIHTA!

P.S. Petronije, NE ZNAM kako se kaze "soja"!

P.P.S. Jecoooo, da li da ti uzmemo koji litar ovog mleka bez laktoze?
:shifty:

P.P.P.S. Dobili smo jos jednu "nasu grcku snajku"! :op-op:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 02:43 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
Ручак пристављен. Док се крчка, да прочитам ове касновечерње или пак ранојутарње Пефкине извештаје. Синоћ бесмо преуморни да кулинаримо, па одремасмо и сад, у ово вампир време је мој ред да кувам :mrgreen: . А и камара за пеглање је достигла критичне размере :lol: , па ћу, пошто је опет мој ред, читајте, пошто сам добар господин супруг :D , да се позабавим истом. Мора се жртвовати ноћ за то јер дању дете тражи пажњу, а и, искрено, лепше ми је с њом да проводим време док је будна, него с кућним пословима :D .

Што бу Луне рекао, добро вече!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 04:26 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 19 Avgust 2014, 00:10
Pol: Bata
Zovem DextOa. Ne javlja se. Još je na poslu ...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 06:33 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 07:33 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
petronije je napisao:
Ручак пристављен. Док се крчка, да прочитам ове касновечерње или пак ранојутарње Пефкине извештаје. Синоћ бесмо преуморни да кулинаримо, па одремасмо и сад, у ово вампир време је мој ред да кувам :mrgreen: . А и камара за пеглање је достигла критичне размере :lol: , па ћу, пошто је опет мој ред, читајте, пошто сам добар господин супруг :D , да се позабавим истом. Мора се жртвовати ноћ за то јер дању дете тражи пажњу, а и, искрено, лепше ми је с њом да проводим време док је будна, него с кућним пословима :D .

Potpuno si me odusevio. Reci gospodji da te cuva kao da si od zlata! Moja kamara je velicine Mont Everesta, a savladati je moram sama! Svaka tebi cast!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 07:36 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Jeluska je napisao:
dujaspasa tako si lepo sve rekla, ja sam o tome svemu razmišljala večeras i umalo se ne rasplakah...

Tedi, ako zatreba neka intervencija tokom Exita, tu sam... Dolazi samo na jedan dan ili?

Pef, vidim te :ljubac:

VlaMar, ako ti je za utehu evo i ja sam uzela da radim nešto. To se obično otegne do jutarnjih sati...

A pomalo zavirujem ovde :D
A pomalo ću i da ''ukrčkam'' nešto za sutra :D
Zaključak: Može barem slično kao Dext, on je ipak neprevaziđen.

p.s. Za Zmaju odgovor unapred: Nisam mesila štrudlu (sinoć sam pravila pogačice i mesila lebac a sve je bilo prouzrokovano izjavom mm da imamo previše brašna u kući )

Hvala draga! Nadam se da nece biti potrebno, za ne daj Boze cu da te vicem! Samo jedan dan ide, to jest noc, vise od toga ja ne bih mogla da izdrzim onu nepotrebnu emociju! :nevera:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 07:49 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Dobro jutro :romance-grouphug:

Pef uspela si da oraspoložiš i podrškom i izveštajem i pričicama sa ostrva. Izgleda da ima puno novih stvari.
Del sretan ti put nazad, mogu samo da mislim kako je brzo prošlo. Bez obzira što se ti nešto "buniš" siguran sam da je bilo odlično.
Zmajo kud ih pomenu, a i ja čitam od ranog jutra.
Bane budi uporan.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 08:16 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Tedi je napisao:
petronije je napisao:

Potpuno si me odusevio. Reci gospodji da te cuva kao da si od zlata! Moja kamara je velicine Mont Everesta, a savladati je moram sama! Svaka tebi cast!

Грацијас :smesko-levo-desno: .

Пеглај само оно што мораш. Код нас се нешто непеглано развалачи скоро два месеца, још од како заменисмо зимску за летњу гардеробу. На дну је леденог брега, а све више мислим да се ових дана враћа у ормар јер неће ни бити обучено :haha: .

Ево, један добар данко с посла. Легло се у пола 5, а устало у 6. Биће ово дугачак дан. Морам се угледати на ДекстоњУ који и не спава, само ради. Ко АВ.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 08:23 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 19 Avgust 2014, 00:10
Uporan sam Vlado, uporan ...
Tedi, a šta misliš da ja radim zorom u 4h ? Perem, peglam, pu...sisavam !!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 08:27 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 03 Oktobar 2014, 11:59
Dobro jutro vredni narode!!!
Zamislih se i ja kad sam procitala prethodba pisanija...ali onda videh da je Zmaki pomenula k..ed.e sa slj..a.a i odmah mi se prijedose...eh, sto i meni nije Miki koleginica pa da me ''iznenadi'' :lol:

VEKOOO, hvala na izvestaju, bukvalno, ali stvarno kao da sam bar ovih par minuta dok sam citala, bila na Ostrvu!!! Ne brigaj za mleko, navikoh se na ovo pirincano! :ljubac:

Tedi, i moj sinak bi jedan dan na Exit.. setim se cesto i ja da me ta bespotrebna emocija uvek nesto muci, al' ne vredi..cini mi se da me ceo zivot nece napustiti.

Petronije, svaka ti cast! :clap: Bogami, retko je takvih ( i Dext bi bio takav ali jadnicak po celi dan i celu noc radi pa ne postizava :D )

Delovci, srecan vam put nazad :romance-grouphug: !

P.s. mnogo sitni ova slovca, oznojih se :doh: ...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 08:27 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

pefkari у 3 и кусур по источноевропском времену je napisao:

P.S. Petronije, NE ZNAM kako se kaze "soja"!

Прави је час да провериш како чикица зна грчки. Постави му ово трик питање :haha: .

:ljubac:

Учинило ми се да сам видео чика З јутрос раном зором у кафаници овде :mrgreen: .

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 08:28 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 03 Oktobar 2014, 11:59
Bane, i ti si jedna vrednica, svaka cast i tebi :lol:
:ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2106, 2107, 2108, 2109, 2110, 2111, 2112 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.