Golem pozdrav za troclanu ekipu u sastavu
Pef,Daca i
VlaMar koja je odradila mozda i najtezi deo spasavanja,a to je ovaj kaficki deo.
VlaMar ja jos nekada davno izrekoh da je kafic nasa najaca karta. Po tome smo bili prepoznatljivi kako na staroj tako i na ovoj novoj adresi.

Jedne prilike kada sam bio u nekom bedaku,na staroj adresi,ja sam se vratio par hiljada strana unazad i sam sebe "izlecio" citajuci stare postove koji su me vratili u neko lepse vreme.

Isto vazi i za ovu nasu adresu,procistili smo se isfiltrirali i krenuli iz pocetka da pravimo neku novu a opet staru pricu.

Jednostavno ova grupa je ovisna od kafica a pri tom ta ista kafana nas je upoznala licno i zblizila.

Ma gde bili kafic nam je znak raspoznavanja,nasa licna karta.

Mozda neki od nas "nismo" idealni putopisci,mozda ni bas mnogo tehnicki potkovani,ali ono sto zasigurno jesmo grupa koja se lako prepoznaje po svojoj dobroj energiji i koja traje,unatoc razlicitostima izmedju svakog od nas ponaosob. I trajace bas zato sto je sacinjena od dobrih i pozitivnih ljudi.

Zbog svega gore navedenog jasno je da vas trud oko spasavanja kafica nije uzaludan cak nasuprot.

Bitno je znati zbog cega ste se dobrano pomucili.
Vas troje ste cuvari naseg identiteta i ja vam se u ime cele grupe ovde u nasoj kafani javno zahvaljujem i iskazujem duboko postovanje za vas voljni momenat,predanost i energiju utrosenu za sve uradjeno. Neka zive ova nasa druzenja,prijateljstva,kumstva bar onoliko koliko i mi sami budemo postojali