VlaMar je napisao:
1.) Moram nešto da vas pitam. Jesam li ja jedini koji na našem srcu vidi 4 boje.
2.)Pošto je sve izbacio iz igre Deki ostaje između Pef i Tedi na kamperskom terenu.
Ivan na San Antonio, Urbi na Notos, Del na Rosogremos, Dacu šaljemo na Vathi, Bokins u Skalu Maries, Jack na Arsanas. Umalo da zaboravim Baneta (on bi kod Nikane, ali je gužva na jugu) on bi mogao na Docinu. Ja ću da se pomerim u Panagiju, a Jelena&Bata na svoj teren u Kazaviti. Problem je Dexto, nije ostala nijedna čuka pa mora na Paradiso. Jelena

Duji moramo da nađemo lepu plažu, na primer Makriamos.
1.) Ljudi moji pa ja sam skroz na skroz prolupao !!!

Od cetiri boje ja vidim tri ?!!

Jesam slab sa matematikom ali ovo je za predskolski uzrast.

Hvala
VlaMar moglo je doci do jos vece zabune.
2.) Ovaj tvoj raspored je odlican samo da ne bude prenatrpano na jugu ??
Lune je se u medjuvremenu dobrovoljno prijavio za sever,sto mu dodje nekako i logicno jel

, a ja cu gde ostane slobodnog mesta.

Hm, sta raditi sa
DextO-m ??!

Ma turicemo ga pored mene na neki pasnjak posto ionako nas dvojica najvise mesta zauzimamo.
petronije je napisao:
Шта мислимо? Мислимо да сте већ уплатили и почели да пеглате.
A poce li ti da osmisljavas projekat ili da se ja naljutim pa da odradim i vas informaticki deo ??!
VlaMar je napisao:
Ovo je samo ideja
kada sam već direktno prozvan i da ispoštujem našeg druga Dekija, on se konstantno trudi da održi dobru atmosferu na ostrvu. Ali zahtevne zadatke postavlja. Nadam se da će biti bar delimično zadovoljan (
Oko slike Ostrva mora biti svetlo plavicasta boja mora u celom obimu,onako umetnicki slobodnom rukom obojena,nejednako ne mora striktno to da bude,cisto malo da se vidi da je ostrvo u pitanju a oko slike u celom krugu po toj svetlo plavoj boji ispisano "putovanja u srcu" odradjeno u tri boje kao sto nam je logo foruma uradjen (crveno-zuta-zelena) 
nisam ja umetnik no inženjer). Traži mnogo više vremena nego što trenutno imam.
Daco font je standardni Monotype Corsiva.
VlaMar ni slucajno ovo nemoj shvatiti kao prozivku vec iskljucivo kao vapaj ocajnika za drugarsku pomoc.

I dosta od nabrojanog je otpalo malo cemo uprostiti stvar vec sam pisao u ranijim postovima.
Imam tu neku ideju odavno samo ne umem da je sprovedem u delo.

Nemoj se opterecivati,kao i svi ostali,kada budete imali vremena odradicete(mo).

Bitno je samo da smo se razumeli sta je cilj ovaj drugi deo cete vi vec nekako nabudziti.

Ne sumnjam ja u vas.
urbi je napisao:
Dok sam pila kafu, na brazaka uradih nesto.
Bravo
Urb za ideju !!!

Samo jos malo mekse ivice i eto extra rama.

Eh sta bi tek uradila da si imala vise vremena ili da je makar solja za kafu bila malo veca.
petronije je napisao:
Види се ко су уметничке душе. Ми мушки смо инжењери.
Могао би и Хирон, ако буде докон, да ослика нешто.
Svaka cast za ovaj konstruktivni predlog vidis to mi nije palo na pamet.

Sad cu da viknem
S on ce nam dati odlicnu ideju i podlogu.
Hiiironeee svrni na Ostrvo,trebas nam !!!
Lunatic je napisao:
Posao, terapije, vežbe, pa me slabo ima u poslednje vreme.
Vlado, kapiram da niko neće u Limenas, pa smesti mene tamo. Tamo sam bio stacioniran na prvom zajedničkom letovanju sa lepsom polovinom, pa me za Limenas vezu lepe uspomene.
Lune nadam se da se s'pocetka uspesno boris sa sistemom ??

Da znas da ti sleduje i banja Selters jednom godisnje o trosku socijalnog,a pomaze nije da je bezveze.

Svrati kad god mozes i ne daj se.