Malopre stigoh sa posla pa nisam bas uspeo sve postove da iscitam detaljno,da budem precizniji pogledao sam samo predloge projekta. Ne znam da li je ovo preterano zahtevno zaista nemam predstavu ali sva tri predloga su otprilike to sto sam ja zamislio.
Najpre
Del Pierov rad deluje najednostavnije i potpuno prihvatljiv. Mozda bi samo trebalo osmisliti neku lepsu boju pozadine (okvir Ostrva) i slova sa fontom iz
Vla Marovog rada.

Velicina slova podrazumeva da bude onolika koliko da stanu sva imena.
VlaMar odlicno odradjeno ali mislim da nisam bio u pravu kada sam hteo boju originalnog reljefa.

Moja greska izvinjavam se.

Cini mi se da je bolje to "uprostiti" sa jednom bojom Ostrva, zatim svetlo plavom bojom mora a boju nasih nikova uklopiti u zavisnosti od boje pozadine.

Ovaj tvoj font slova je pravi svaka cast takav bi bio idealan.

I da ne zaboravim ne treba nam pored nikova oznaka PUS-a,bilo bi previse cini mi se.
Onda sam video
Urbin rad i dobio ideju da ovo srce uopste nije lose kao opcija.

Vidi se more sto je odlicno samo sto bih ja ovo srce "suzio" po ivicama da ide kao linija oko Ostrva. Ipak je fokus na nikovima ali i ovo srce u nasim bojama nam dodaje na identitetu. Bravo
Urb takodje sjajan predlog.
Znaci pojednostaviti poput
Del Pierovog i mozda za pozadinu naci neku lepsu boju,mozda.

Font slova nasih nikova ovaj
Vla Marov i srce u tri boje foruma samo mnogo tanjom linijom cisto toliko da se vide nase tri boje.

To bi otprilike bilo to.

Hvala vam puno na izdvojenom vremenu jos samo da se to uoblici i uradi u konacnom izdanju pa je posao zavrsen.
E da, pored ovog srca natpis PUS ce biti suvisan.

Nema se gde udenuti a da ne bude pretrpano ??!
Dobro vece Ostrvljani . . .