Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39 Postovi: 18981
Pol: Seka
Dujo, ja bih rado otišla u Egipat, zaista me interesuje, ali raznih je razloga što za sada ipak neću ići nigde tako daleko Za sada samo planiram izlet u Srbiji. Čitala sam naš podforum "Kuda na izlet" i podsetila se puno lepih predloga. Ipak, zbog relativne hladnoće i sive panorame, većinu malo daljih destinacija ću ostaviti za proleće/leto. Izabrala bih nešto bliže. U Novi Sad, Sremskim Karlovcima i Fruškoj Gori smo išli relativno skoro. Razmišljam možda da odemo do Kragujevca, Jagodine, pa šta dokačimo još usput. Druga opcija je eventualno Smederevo + Viminacijum u Kostolcu + Srebrno jezero + Veliko gradište. Šabac je isto na spisku kao treća mogućnost, a ne znam da li valja sada u jesenje vreme otići do Banje Koviljače ili to ostaviti takođe za proleće...
Sasvim logičan sled stvari... kupiš stan... središ ga... oženiš se... Sve polako i natenane, nema gde da se žuri!
Ja bih najradije pila kafu po ceo dan, maksimalno uživam u tome (produženi espreso sa melkom, filter kafu sa mlekom ili kapućino), ali to je prosto nemoguće...
Daco, ovo tvoje PLAVO, je ekstra! Sećaš li se na kome mestu si ovu sliku škljocnula? Petronije nam standardno kači savršene fotke.
Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30 Postovi: 6083 Lokacija: Live to camp,camp to live . . .
Pol: Bata
Ala ste se raspricali danas atmosfera na Ostrvu kao u slavnim danima nase proslosti. Daca je povukla nogu sa onim kafama i frapejcima a za njom i vi. Lepa slika za videti, nekoliko strana zdravog pisanja i pozitivne energije. Sto bi rekla Duja predosecam bolje dane naredne.
dujaspasa je napisao:
1.) Znam da većinu vas to ne interesuje . . . sada je tamo noću 22°C, a danju 30-32°C. More je toplije od grčkog u avgustu. Naravno biće sve hladnije do januara. 2.) Milenici i , svaka čast na istrajnosti!
1.) Nemoj biti sigurna da nas ne interesuje. Pa koga ovakav meteo klimatski izvestaj ne bi zanimao ?! Nista ne bih imao protiv da se bucnem i u to ledeno januarsko more. Kad se samo setim naseg januara cinjenica da sam u Egiptu ne bi me mnogo pogadjala. 2.) Uvek tu na braniku otadzbine. Nista manje pohvale i za tebe za tvoje prisustvo u sve ove "prazne" dane tvoje pisanje kao i putopisi jedini drze tempo. Da ne budem nepravedan ovde moram pomenuti i Spasu sa velikim S na celu.
Daca je napisao:
U Egiptu sam bila više od 10 god. Lepo se provela i puno toga obišla.
Pa za toliko vreme boravka tamo mogla si nam i neku kamilu doterati odande.
petronije je napisao:
Чуј сврате, па ту смо сваког дана.
Sto jes -jes,ja sam svedok da si svaki dan izlazio na plazu.
petronije je napisao:
Jeс, па кад дође млада, све опет мора да мења. И тепихе, и завесе, и плочице...
Jok more lakse mu je u tom slucaju da promeni mladu.
Daca je napisao:
Vlada ima dobar ukus.
VlaMar je napisao:
Daco ti si genije
Ona tebi serdare ti njoj vojvodo.
petronije je napisao:
Евентуално у Грчкој изујем целу њихову и то слатку.
Celu ili pola ??
petronije je napisao:
Тако је. Влајко, не дозволи да те Луне претекне
Polako,polako propisi mora da se postuju !!! Nema preticanja na punu liniju.
Daca je napisao:
To ti je na onom špicu između glavne Pefkarijske uvale i kamperske plaže.
Eh taj mi predeo iz glave ne izlazi . . .
dujaspasa je napisao:
daj jednu plavu, pa nek ide sve u šaš!!!
Rekoste plavu ?? Stize odmah :
Dobra vam noc Ostrvljani . . .
_________________ svima dobro nikome zlo,nama sta preostane
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu