petronije je napisao:
Чим ти рекао да си расположен да

, газда Брзи је изнашао времена да промени време

.
Hiljadu puta dokazano da je coveku samo potrebno dati adekvatnu motivaciju i nema sta ne moze.
ZMAJA je napisao:
samo letim tamo-ovamo. Ili ću izazvati međunarodni skandal ili će me Toma okititi ordenom... videćemo...
Znaci ukoliko pobedi Donald bice tu i tvojih zasluga ?!
Del Boy je napisao:
Deki srecna godisnjica... ti slavis 15 a ja sutra tek 2...ko da dogura do 15, a gde su 30
Hvala
Del Piero brzo je to proslo neces se ni ti mnogo nacekati do tvog jubileja veruj mi.

dujaspasa je napisao:
. . . ali zato je dozvoljen seks i droga!!!
Sto ima svojih prednosti.
dujaspasa je napisao:
1.)
Deki 
, što se švedjanki tiče obrati se Hironu. On se pravi nevinašce, a
steg'o telefon sa slikama koje je on pravio i samo zvirka!
2.)Jedno veče smo se šetali sami nas dvoje i samo malo skrenuli sa glavnih džada. Kao idemo mi da vidimo šta tamo ima. Presreo nas jedan zgodan crnpurasti
sredovečan mladić i pita da li smo za trojku???
3.)Kaže nije skup!!!Medjutim, naši domaćini su nas razuverili i rekli da to biva svuda.
1.)
HiiiroooNeee javi se covece nesto bih te pit'o.
2.) Eto
Dujo saznadosmo da su im muski slobodni jos samo za zenske da saznamo pa da se pakujemo.
3.) I ne pitaste coveka koliko to nije skup i kako sad da znamo kolika je tarifa ?!!
petronije je napisao:
И Едипсос је бања, и на мору је, и у Грчкој је.
Jeste al' nije Vrnjacka bato moj.
ZMAJA je napisao:
Ako vam kažem da moji đaci (kojima sam već dva puta čitala celu priču) čuvaju tajnu više od mesec dana i nikome ne odaju ni da sam nešto pisala, a kamoli o čemu sam pisala, biste li mi verovali?
Cccc od malih nogu po tim skoletinama decu spremaju za rad u
sluzbi ?!
DEXT je napisao:
1.) Zmajo - Zmaju
2.)Na moju i tvoju žalost totalno nisi u pravu !
1.) Kome - cemu ??!
2.) ??!

ivkabg je napisao:
Deki srecna godisnjica, izvini na kasnjenu tek sam sad procitala.Jos jednom da slavite jos dugo dugo
Hvala najlepse komsinice !!!

Poljubi
Smizlu i pozdravi supruga.
Dobra vam noc Ostrvljani . . .