Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Petak, 09 Oktobar 2026, 10:01

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2382, 2383, 2384, 2385, 2386, 2387, 2388 ... 7035  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 02 Novembar 2016, 09:22 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
Pol: Seka
Hvala Petronije :)

Mogu vam reci da i kuvano vino pomaze kao i ove slicice ;)

A sto se Grka tice, nista neobicno. Mi svakako izbegavamo plaze sa lezaljkama i suncobranima. Nastavicemo da istrazujemo male, ususkane, manje posecene plaze. A takvih ima :) Volim grcko primorje.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Novembar 2016, 10:01 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
Dobro jutro. Ne stize se nista u zadnje vreme...

Srecno Lunatice fiksiranje datuma.
Deki srecna godisnjica... ti slavis 15 a ja sutra tek 2...ko da dogura do 15, a gde su 30 :D
Srecna i useljenja i kupovine kuca/stanova (ne mogu da pohvatam bas sve :) )

Sto se tice Grka...mi bas i nemamo mnogo opcija.
Ko se navikao na Grcku tesko ce da prihvati Bugarsku (koja takodje bezobrazno dere sa cenama lezaljki, suncobrana, pica na plazama...), Crnu Goru i dalje velika vecina ljudi ni ne razmatra, Hrvatska je za nas preskupa, a o Italiji i Spaniji nema smisla ni diskutovati o nekoj komparaciji cena.
Sve je lepo Nikana pobrojala, a svesno ili ne je zaboravil da spomene da i ona prati taj trend. Ima mnogo vise ljudi koji imaju negativna iskustva sa njom. Postali su poput domacih agencija, za smestaj 400m od plaze napisu da je na 100 a u realnosti prolazis kroz neasfaltiran put, maslinjake i prelazis magistralu. Parkingom zovu dvoriste 3x3m a ti se posle pati jureci po mestu gde ces da parkira.
Sto se mene tice nije vise za oslanjanje, eventualno za gledanje vise slika smestaja.

Prijatan dan zelim svima...lep dan, suncan.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Novembar 2016, 10:18 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
Dobar dan :romance-grouphug:
Del samo polako, nakupiće se dovoljno staža.
Daco ne predaj se, uspećemo valjda nekako da skupimo za 10 dana uživanja pored mora.
Petronije svaka čast za ove jutarnje slike. Baš prijaju.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Novembar 2016, 10:20 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Deki :Deki-R-4: , što se švedjanki tiče obrati se Hironu. On se pravi nevinašce, a steg'o telefon sa slikama koje je on pravio i samo zvirka! Meni je preneo samo stotinak.
Inače u jednoj rečenici, u Švedskoj je zabranjeno pušenje cigareta i piće ne možeš kupiti svuda, ali zato je dozvoljen seks i droga!!!
Jedno veče smo se šetali sami nas dvoje i samo malo skrenuli sa glavnih džada. Kao idemo mi da vidimo šta tamo ima. Presreo nas jedan zgodan crnpurasti sredovečan mladić i pita da li smo za trojku??? :o :shock: Kaže nije skup!!! :o Postigli smo svetski rekord u odlasku do glavne džade gde se narod ladno šetao kao i mame sa bebama u kolicima. Pretpostavili smo da je to bio neki "kvart" za te stvari. Medjutim, naši domaćini su nas razuverili i rekli da to biva svuda. :o :shock:

Ne znam da li znate za ovo? Moj prijatelj otišao pre neki dan da vadi novu el. zdravstvenu knjižicu. Čekao u redu jedno 2-3 sata i kad je došao na red nisu hteli da mu prime zamenu jer mu je kao ime oca pisalo "Djordja" , a treba "Djordje". Tj. u prvom licu. Morao je da ide socijalno na Novom Beogradu da mu daju potvrdu na "Dordje" , pa ponovo 2-3 sata u red...i tako!!!

Daco, hvala na kafici!!! :ljubac:

Dobro jutro Svima... :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Novembar 2016, 10:26 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Ju, Urbi??? Zar ovako rano kuvano vino??? :o Kuvana rakija jos i ajde, ajde! :lol: :kolo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Novembar 2016, 10:43 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Dujo, zadovoljstvo mi je, dugo nismo zajedno pili kafu :ljubac:

Vlado, volela bih bilo gde, ali teško da će biti. Mi još uvek ne znamo koliki će nam biti troškovi u kući koja nije mala, da ne pominjem šta nam sve fali :doh: . Jedna sedmica na lotu bi mi dobro došla, ili da počenem da igram nagradne igre kao Tedi :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Novembar 2016, 10:51 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Prelepe jesenje boje, morala sam postaviti ovu sliku, predivna je!

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Novembar 2016, 11:16 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Dobro jutro svima!

Daco, hvala na kafici!

Petronije, fine slike!

Dujo, znaš i ti da se lečiš narodnim (kuvanim) lekovima! :D

Urb, drago mi je da si bolje!

Del, tako ti je u turizmu, uvek mora ponuda da se malo "ukrasi", pa se tako i daljina od plaže meri vazudšnom linijom. Na google mapi može sve da se proveri.

U gužvi sam, odoh da radim... :shifty:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Novembar 2016, 12:44 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
:romance-grouphug: Konacno malo zivosti i na ovom nesem ostrvu :)

Dujo, vince kuvam u vecernjim satima ;) A rakiju nevolEm cak ni kuvanu :naughty:

Razume li se mozda neko od vas u stoni tenis? Klinac poceo da trenira i treba da mu kupimo reket a ne znamo koji :think: Kazu, ovi po sportskim radnjama su skroz bzvz.

Sta nam je sa Zmarijom? Treba li da brinemo? :?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Novembar 2016, 12:52 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
Zavrsava zadnje poglavlje knjige :D

Njemu u tom stadijumu ce taj obican biti sasvim dobar. E posle kad uznapreduje uzmite mu nesto bolje...ionako mu je to mozda faza kao obicno pa se posle par meseci prebaci da drugi sport :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Novembar 2016, 13:24 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 12:50
Deki r-4 je napisao:
Ovaj malo duzi ali iscrpni ekspoze na temu "sezona 2016" koji sam skinuo sa Nikaninog FB profila. Po meni sjajan rezime jedne sezone koja je ispunila ocekivanja domacina Grka ali i pokazala neke do sada njima ne primerene osobine,tacnije mane. Nikana je sjajno primetila promenu u "poslovanju" kod grckih ugostitelja posebno onih vlasnika bic barova i to poimence prenela nama na uvid. :clap: Zanimljivo stivo pa koga zanima neka procita nakon cega ocekujem vase misljenje i komentar. :greetings-waveyellow: Po mom misljenju nastave li ovako montenigerski da cekaju goste Grcka ce prilicno izgubiti na "ceni" i ostati bez velikog broja poklonika. :think:

Sve je tačno i realno napisala. To smo verujem svi osetili par godina unazad, a posebno prošlog leta. Zato sam se nekako u glavi oprostio sa ostrvom Tasos. Skoro svaku meni dragu plažu su upropastili sa hotelčinama koje su tu istu plažu praktično privatizovale i ostavile tek par kvadrata za obične smrtnike.
Moj princip je da nikada, ali nikada, ne plaćam ležaljke. To je nagluplje moguća bačena para.
Dok se za njih dobijalo piće - ajde da kažem da je to fer posao. Kupio si piće i spustio dupe da ga popiješ.
Ali ove fore sad sa obaveznom konzumacijom 8-10 eura po osobi to je drumska pljačka.
Četvoročlana porodica treba da da 40 eura dnevno. Pa za te pare ću da idem u hotel koji mi već daje ležaljke i uz to mi titraju jajca. Ili bolje platiti skuplji smeštaj na samoj plaži.

Za sada se još uvek mogu naći zabite i neurbanizovane plaže, ali sve ih je manje.
Kad ih više ne bude bilo, što se mene tiče - zbogom Grčka. I onako se bližim godinama kada će mi više prijati neka banja. :character-oldtimer:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Novembar 2016, 14:51 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
Blaža je napisao:
I onako se bližim godinama kada će mi više prijati neka banja. :character-oldtimer:

Хм.
И Едипсос је бања, и на мору је, и у Грчкој је :lol: .

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Novembar 2016, 14:53 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
urbi je napisao:
Sta nam je sa Zmarijom? Treba li da brinemo? :?

Рекла је да узима одмор од нас :haha: .
Сад кад нема мачака читај зелених, мишеви коло воде.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Novembar 2016, 15:19 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Blažo, da ti kažem! Šta mi da radima koji idemo autobusom? Zamisli da ponesemo ležaljke i suncobran? Izbacili bi nas! Ja baš ne ljubim ležanje na pesku ili kamenju. Šta ću kad sam fina! :nja-nja:
Mi smo izgleda imali sreće i prošle i ove godine. Za 5 evra smo dobijali dve ležaljke pod suncobranom i ovo na stočiću. Sve nas je čekalo i posle ručka ( naravno da smo popili pivo i frape) stim što smo dobili i gratis hladnu vodu, kad dodjemo ponovo, u Kala Neri. Peškire smo ostavljali na ležaljkama.

Slika

Naravno, stvar je ukusa. Neko ne voli tako, već samo divlje plaže. A to je sasvim druga priča.

Što se tiče zelenih, sad ću da iskoristim priliku :orcs-buttshake: :happy-jumpeveryone: :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Novembar 2016, 17:53 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Daca je napisao:
Dujo, zadovoljstvo mi je, dugo nismo zajedno pili kafu :ljubac:

Vlado, volela bih bilo gde, ali teško da će biti. Mi još uvek ne znamo koliki će nam biti troškovi u kući koja nije mala, da ne pominjem šta nam sve fali :doh: . Jedna sedmica na lotu bi mi dobro došla, ili da počenem da igram nagradne igre kao Tedi :D

Naravno, uzmes stvar u svoje ruke! Evo idem u subotu u Segedin da iskoristim onu nagradu! Nemam vremena da citam, ako nema ima zivaca da mi pobroji sta je pod obavezno da se vidi i radi!

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2382, 2383, 2384, 2385, 2386, 2387, 2388 ... 7035  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.