ivkabg je napisao:
Ne ide vise ovako davati za kiriju, i opet posle par godina nemas nista. Mi smo trenutno na Mirijevu i Cerak mi je druga drzava. Ja bih posteno najradije da ne manjam kraj zbog svega sto smo ovde navikli, vrtic, lekar i slicno.
Mi smo skoro trideset godina u Mirjevu vec smo se ovde ulegli i navikli.

S'pocetka nije bilo lako, barem meni koji sam te godine kada smo se doselili posao u srednju skolu, i za nas je ovo naselje je bilo katastrofa.

U medjuvremenu je se zaista mnogo izgradilo da bismo sada imali sve,ali bukvalno sve od neophodne infrastrukture, na maksimalno 100 metara od stana.

Navikli smo i stacionirali se ovde tako da bih sada jako tesko menjao bilo sta.

Tako je i u vasem slucaju,covek se s'pocetka mozda malo teze privikne na novu sredinu ali kada mu legne posle to ne bi menjao lako.

Cerak i Vidikovac su takodje poslednjih desetak mozda i nesto vise godina doziveli pravu ekspanziju. Nista necete pogresiti promenom prebivalista pa cak i ja,mozda malo nevoljno, moram priznati da idete na bolju lokaciju.
Volim kada procitam ili cujem da neko ovako razmislja.Raznih materijalnih dobara u principu nikad dosta,vazda nesto nedostaje.

Ovo nam je,sveskupno mislim na celu nasu grupu,opsta karakteristika.

Svi bismo radije birali odlazak na more primera radi,nego li krecili stan ili radili fasadu na kuci.

To je pravi stav,to mi se bas dopada,to smo mi Ostrvljani.
Miki