Uh bre Del, još malo pa ćeš NJEGA da budiš da ide na posao! Verujem da je tebe probudio tvoj kućni PREMIJER!
Dobro jutro svima!
Deki r-4 je napisao:
Miki u dve reci pun pogodak !!!

Ko te ondaK takvu ne bi vo'lo ?!
Hvala Dekić!
jack je napisao:
A onda će Pilio da dobije svoj podforum...
Ne brini Jack, neće navaliti naši turisti na Pelion, jer tamo gde su meste kakve oni u proseku vole da pohode, nisu peščane plaže... Neće oni valjda tamo negde da žuljaju svoje nožice!
Tedi je napisao:
Deki nije Kala Nera za tebe mislim,negde videh da je neko opisao kao Budva u pokusaju. Razmotricemo uzivo,ima ovde odredista mnogo boljih za tebe
Auuu Tedi, već drugi put ocrni Kala Neru, prošli put reče da je kao Sutomore. Ako ćemo iskreno i Potos može da se uporedi sa Sutomorem, pa ga mi volimo!

Ja se ipak nadam da je Kala Nera sasvim ok za bazu. Ja sam svesna da je Milina mnogo lepša, ali nama izodređenih razloga više odgovara da nam baza bude u malo većem turističkom mestu.
ivkabg je napisao:
Mislim da i Afisos može da bude zanimljiv kao baza.
Ivak, mogu da ti kažem da sam ga i ja primetila, jako lepo mesto, ali ne znam da li ima neku plažicu?
petronije je napisao:

Неос Мармарас, вечерас...
Преподне кратко потапање, па одмор, па скокнусмо до Неоса. Паркирах у марини, одосмо до мола и мало по чаршије. Гђи се свидело, мени онак. Има неки морски шмек.
И тако...
Moj ružni -lepi Neos...

Pozdravi g-đu, istomišljenicu u vezi sa Neosom, jer stvarno ima morski šmek!