Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Četvrtak, 08 Oktobar 2026, 15:12

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2332, 2333, 2334, 2335, 2336, 2337, 2338 ... 7035  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Četvrtak, 15 Septembar 2016, 00:31 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Pol: Bata
ZMAJA je napisao:
Ne vole naši kamperi glamur.

Ni nasi ni strani kamperi ne podnose glamur. :naughty: :snooty:

Kamp i glamur dve nespojive price,dva sveta,pojava od koje kamperi zaziru i od cega beze. :sator: :greetings-clappingyellow:

Dje nas nadje sa onom majicom ?? :lol:

El Presidente moram da pregledam taj link zivo me zanima o cem' je rec ?? :think:

Tedi je napisao:
64572 hektara od 115000 ha

Uh bre Tedi pa to mu dodje vise od polovine ostrvske flore ?!! :doh: :shock:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Septembar 2016, 01:27 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Pol: Seka
Dobra noc, dobri ljudi! :ljubac:

Da se javim, dok sam pri kompu! :D

Vlado- cestitam! :ljubac: Ne sumnjam da ces ti vec znati "kako i sta" sa svojom lepsom polovinom! ;) Mani se "dragih Saveta"! :mrgreen:

Petronije, ljubim ti devojcicu u sesiric i te krofnaste none! :ljubac: :romance-grouphug:
Tekst sa grckog ne znam da prevedem, ali ukapirah da je ono sto si napisao- i bez prevoda! :mrgreen:

Razmenih mail sa nasom Dinom, kaze da je bilo opasno, ali da se sve dobro zavrsilo! :ljubac: Uprkos svemu sto smo culi, citali, videli na video-zapisima, potajno se nadam da je stanje na terenu mnogo bolje i da nije stradalo 50 % zelenila! :shhh: Da mogu, sad bih se spakovala put Ostrva! Ali, ne mogu...i ostaje mi da cutim i cekam prvu zgodnu priliku za odlazak... :|

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Septembar 2016, 06:16 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
Petronije :ljubac: za hrabru bebu za isprobavanje vodice i peska i za ušeširenu fotku
A ćelfi... ne moraš, metni i ti šeMširče :D

Vlado, čestitam papirologiju :ljubac: eto Pera ti dade ideju za dopunu budžeta (svadba), pa će se naći koja šuška i za putovanje... a kao što smo već zaključili, lusteri mogu i da sačekaju...

Miki, ona Alien maca je looda skroz :ljubac:

Tediiii :ljubac: za plavo

Dujo, :ljubac: za Kala Neru,

Dext, :snooty: ne pratiš fabulu radnje.... Ivka je već pisala i kačila :romance-hearteyes: fotke, doduše nije otvarala novu temu, nego na temi Volos, Pelion

Pef :ljubac:, navraćaš još ređe nego ja...

:romance-grouphug: i :ljubac: za sve drugare

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Septembar 2016, 06:28 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
Samo da se zna ko pre zore misli na vas. :D
DJ!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Septembar 2016, 08:43 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
A pa gresis...nema on vremena da misli na sve nas. Ustaje covek u 4, krece sa radom od 5..ne znam da li ga nije poremetilo neko od ovih putovanja, Burgas, pa Palanka, juce Pariz... :think:

Petronije...samo uzivajte :ljubac: nista se ne sekiraj za pesak, i mi smo ga jeli u obimnim kolicinama :mrgreen:

Sto se tice Tasosa...na kraju ispade super ako se uzmu u obzir prenagljene informacije da je stradalo 3/4 suma. Ja na svim slikama koje sam video, nisam video da je stradalo drvece vec rastinje na zemlji. E sad mozda negde jeste..ali u svakom slucaju bolje su prosli nego sto je delovalo u jednom trenutku.

Dobro jutro!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Septembar 2016, 08:50 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
ZMAJA je napisao:
Samo da se zna ko pre zore misli na vas. :D
DJ!
:ljubac: Da se zna ko čim dođe na posao misli na vas! :ljubac: Pa dobro, nije baš čim sam došla, morala sam prvo nešto malo da klopnem, takav mi metabolizam. :shifty:

Dobro jutro svima! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Septembar 2016, 09:12 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Pa kaže...

Del Boy je napisao:
A pa gresis...nema on vremena da misli na sve nas. Ustaje covek u 4
Misli, misli, kako smo mnogo glupi....

Samo se nadam da je na Tasosu ostala ona šumica uz put, kada se krene od Limenasa ka Potosu. Mnogo bi mi bilo teško kada je ne bi bilo tamo... :( Na jugu su bili niski borići i uz malo truda, Grci bi mogli to brzo da pošume, bar ono što je bilo uz put. Mislim...

petronije je napisao:
Slika

За све девојке које су тражиле са шемширићем...
Поглед на Скитонију.

Данас је пало и прво потапање, пљускање, без плакање :D
:bravo: LJubi je tetka Milena, hrabra devojčica! Devojčice su uvek hrabrije od dečaka, pa i kada porastu! :nja-nja:

petronije je napisao:
Slika
Lepa moja Sitonija!

ZMAJA je napisao:
:shifty:
:D Odkud Tonči da peva o ajvaru!?

ZMAJA je napisao:
Ti će nam kažeš, DextO, šta ćemO mi u pravilnik da mećemO? :nja-nja:
Koji je ovo REŽIM!

VlaMar je napisao:
Jedan zanimljiv članak. Namerno ga ne ostavljam na temi o kampovanju, ali me zanima mišljenje iskusnih kampera.
Glamping - GLUPING! Odeš na kampovanje i vučeš hotel od 5 zvezdica sa sobom!

jack je napisao:
Miki, ona Alien maca je looda skroz :ljubac:
DEXT je napisao:
Prave ksenonke :lol:
Jes vala! :lol:

urbi je napisao:
Malo smo setali po Vladinom kraju. Evo svezih slicica. Lepota....

Slika
Divno... Bili smo u Rimu, pa u Grčkoj, mogla bi sad malo Srbija da dođe na red za obilazak! :think:

dujaspasa je napisao:
Inače on je stručnjak za :Deki-R-4: i tamo je na specijalizaciji i radu u jednoj američkoj firmi za koju ovde radi. Oni su ga tamo poslali.
:bravo:

Tedi je napisao:
Jeste deco Pilion je iz proslog veka.ja cu vam sve pricati za koji dan za sad samo da citiram mm koji kaze da je sve do sada po Grckoj video turizam,a ovde prvi put vidi Grcku.
:romance-heartbeating: Divno!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Septembar 2016, 11:00 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 13 Januar 2016, 00:28
Dobar dan. Samo da se javnem čitam posle pažljivo šta se pisalo. Sve potpisujemo za Pelion vreme je stalo, nema turističke gungule. Nama je bilo prelepo i sledećeg leta idemo ponovo na isto mesto. Jedva čekam Tedi da napiše koju pogotovu me zanima ako ste obilazili južni i jugoistočni Pelion. Dosta toga još imamo da obiđemo tako da ima materijala za ponoviti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Septembar 2016, 18:06 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

jack je napisao:
. . . eto Pera ti dade ideju za dopunu budžeta (svadba), pa će se naći koja šuška i za putovanje... a kao što smo već zaključili, lusteri mogu i da sačekaju...

Jack bas ga fino savetujete samo nemoj da posle svadbe medju poklonima najmanje bude suski a kucne tehnike i lustera from PRC koliko ti volja. ;) :lol:
milenaidaki je napisao:
Glamping - GLUPING! Odeš na kampovanje i vučeš hotel od 5 zvezdica sa sobom!

Miki u dve reci pun pogodak !!! :bow-blue: Ko te ondaK takvu ne bi vo'lo ?! :greetings-clappingyellow: :romance-kisscheek:
ivkabg je napisao:
Dobar dan. Samo da se javnem čitam posle pažljivo šta se pisalo. Sve potpisujemo za Pelion vreme je stalo, nema turističke gungule. Nama je bilo prelepo i sledećeg leta idemo ponovo na isto mesto. Jedva čekam Tedi da napiše koju pogotovu me zanima ako ste obilazili južni i jugoistočni Pelion. Dosta toga još imamo da obiđemo tako da ima materijala za ponoviti.

Ivka utisci vam se poklapaju sto znaci da mozemo da proglasimo Pelion destinacijom sa karakterom,sto bismo mi Ostrvljani rekli s'dusom. :clap: :romance-heartbeating:

Dobar vam dan Ostrvljani . . . :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Septembar 2016, 18:17 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

Joj sto je slatko ovo sareno kapce :ljubac: Bebac uziva na moru.
Deki r-4 kao i svi ostali ne znam da li ste videli ali na temi Volos Pelion imate moj izvestaj sa Peliona kao i Dujinispasin putopis iz Kala Nere a na temi Kampovanje imate koju rec i o kampu Sikia.
Meni se ovaj glamping ne dopada moj je lepsi bio ove godine :dance: E sad razmisljamo kako da povecamo prostor u autu izgleda da cemo nesto da zbudzimo od tereta na kuku, ili pak mala prikolica ili to ili novi auto ali to nam je vec previse :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Septembar 2016, 19:06 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Ivka naravno da sam video najpre tvoj izvestaj u nasoj kamperskoj sekciji a ovaj drugi siri putopis sam samo preleteo na brzaka posto sve te odabrane teme cuvam za hladnije dane da citanjem lecim nostalgiju za letom. :roll: Dujinu Kala Neru sa mnostvom fotki i informacija do u detalj sam iscitao jer sam bio nestrpljiv da cekam do jeseni. :clap: Sve je to odlicno uradjeno opsirno i bogato,ali sam ja ovde napravio malu kratku brzopoteznu anketicu u kojoj ste ucestvovale vas tri devojcice koje ste ovog leta bile dole. :dance: Da cujem vasa misljenja ukratko dok neobavezno caskamo ovde u kafani. :P Jedno je putopis nesto sasvim drugo ziva rec,kapiras ?? ;) :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Septembar 2016, 19:44 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Deki nije Kala Nera za tebe mislim,negde videh da je neko opisao kao Budva u pokusaju. Razmotricemo uzivo,ima ovde odredista mnogo boljih za tebe

Послато са HUAWEI GRA-L09 уз помоћ Тапатока

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Kafić
PostPoslato: Četvrtak, 15 Septembar 2016, 19:46 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

ivkabg je napisao:

Jesmo Ivka,mnogo nam se dopalo, Agios Georgios,Trikeri,ostrvo Paleo Trikeri, Mikro,Platanias ,Potistika,Melani itd

Послато са HUAWEI GRA-L09 уз помоћ Тапатока

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Septembar 2016, 20:10 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

To mi Kaži Tedi, jedva čekam da pišeš mi nismo ni okačili taj deo. Daleko je Kala Nera od bilo kog turističkog mesta koje pohode naši turisti. Jedna ulica živi i tokom dana i uveče a i mnogo je više kuća koje se ne izdaju nego apartmana. Mislim da i Afisos može da bude zanimljiv kao baza.
Deki naravno da treba da se čuju sva mišljenja nego iz postova nekako skontah da nisi video pisano.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Septembar 2016, 20:21 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Hocu,al tesko mi je sa telefona,a i mm mi je zapostavljen kad sam na forumu,svakako poslednje dane krckam pa ce biti vremena za pricu

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2332, 2333, 2334, 2335, 2336, 2337, 2338 ... 7035  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Bing [Bot], Google [Bot] i 0 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.