Зоки je napisao:
U te lenštine spadam i ja.
Potvrdjujem ispravnost ovih tvrdnji.
Bokins je napisao:
Tako sam i ja mislio..samo Sitonija..godinamaonda mesavina par puta Sitonija Tasos pa onda Lefkada (3), Sivota (1) i Kefalonija treba videti i druga mesta ako se moze a ne 'zalepitit se' na 1 mesto...a onda posle malo avionom po ostrvima, rodos, Lesbos,... [/color]
Bokins momce polako samo ti nisi bas shvatio tajnu "najlepseg" Ostrva.

Znamo mi da nismo najlepsi,daleko od toga,ali smo neodoljivi.

Da si makar jedno leto proveo sa ovom grupom znao bi o cemu pisem a da to nije lokacija niti destinacija,to je nesto sasvim trece.
petronije je napisao:
Теди, где ти је оно плаво море???
Negde iza duge . . .
milenaidaki je napisao:
Deki, mnogo bi mi bilo draže da si napisao samo: "Ne stižem da pišem, ali rado ću da pročitam šta su drugari pisali", baš zbog tog dugogodišnjeg druženja. Ja tako gledam na to.
Zao mi je
Miki sto nisam pogodio tvoj ukus,mada se to realno retko dogadja.

Medjutim da sam tako pisao ne bih nista rekao a hteo sam da kazem bas ono sto sam napisao.

Tekst se odnosi na svakoga od nas samo sto mi je
Duja dala slagvort. Cisto da ne bude zabune.

Sve je napisano od srca i dobronamerno u korist cele grupe. Ko razmislja na taj nacin nece se naci uvredjen cak sta vise shvatice nacin na koji stvari ovde funkcionisu.
petronije je napisao:
Надам се да ће бит прилике да се окушамо некад у њиховом изедању.Видиш, могло би да се направи неко такмичење па да видимо ко од ПУС-оваца може да сабије највише кнедлички. Има овде кандидата. Проблем би само био како направити довољну количину кнедли.
Ova ti uopste nije losa mada cu ti reci nesto u poverenju.
Milena je provereno favorit,tako mi bar deluje po ovim slikama.
milenaidaki je napisao:
Zoki, ti nisi lenština!
Jok i nije nemoj sad da ga branis
Miki.

Mesto sto pise malo a korisno,bolje bi mu bilo da se uozbilji i pocne da lupeta k'o zadnjica po samaru,kao neki od nas.
IvanBP je napisao:
Nema Srbija toliko šljiva.....
Zato ima smokvi,mandarina i pomorandzi koliko ti volja.

I to tokom cele godine.
petronije je napisao:
Одавно није био неки виц, па ћу да исцитирам један онако не баш забаван, али је виц...
"Doselio se migrant u Zemun i jednog dana izneo na terasu da trese tepih. Vidi ga Zemunac pa mu pridje i rece: - Sta je Aladine, nece da upali, a?"
Tedi je napisao:
Stresla sam se,sve mi se vratilo od naseg bombardovanja,a i ostale nase zene u kuci su isto reagovale
Nisu valjda bezale u sklonista ?!!
Dobro vece Ostrvljani . . .