Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Sreda, 07 Oktobar 2026, 18:49

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2289, 2290, 2291, 2292, 2293, 2294, 2295 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Utorak, 30 Avgust 2016, 21:36 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Pol: Seka
Kakva ti je to bolest?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 30 Avgust 2016, 21:38 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 10:02
Pol: Bata
Stigla u SRB iz mne, KiM i bjrm.

Životinje dobiju kvrge po telu i postaju nejestive.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 30 Avgust 2016, 21:44 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pazi sad citati sa raznih foruma

Sad vec pocinju ozbiljne krivine, svuda oko nas je suma. Prolazimo pored ski zicare. Polako zalazi sunce pa postaje hladno. Prosle godine sam vozio preko austrijskih,italijanskih I svajcarskih Alpa, u maju ove godine preko Slovenackih Alpa, I ni jedan put mi nije toliko tezak bio kao ovaj preko vrha Piliona. Put je odlican, ali uzak I mnoooog krivina ima, I bas izmori coveka.

Zatim

Napisao 16 February 2014 - 23:05 PM
Ja sam se samo na jednu plažu na istočnoj obali spuštao, to jest krenuo da se spuštam kolima. Dalje bi moglo motorom, ali kola nisu mogla. Taman kad sam gledao gde da se parkiram i da nastavimo peške krajičkom oka ugledam nekoliko silueta... kerovi lutalice su im tamo kao medvedi, neki ogromni kao kratkodlaki šarplaninci. I nisam ni izašao iz kola (deca mala), pritvorili prozore (glave od kerova maltene u visini moje) nalevo krug i pali.
0

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 30 Avgust 2016, 21:49 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Tedi, uvek ima tih likova koji preteruju. Šta sad, pun Pelion džukela koji samo čekaju da naivni turista izađe iz kola? Mani to. Briga je bespotrebna emocija.

E sad lepša tema. Mi sutra imamo prijem prvaka. Kreću školske muke.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 30 Avgust 2016, 22:10 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 10:02
Tuda nisam nikada prošao.
Bacih pogled na стрит вју kad ono krivina na krivinu a okolo sneg.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 30 Avgust 2016, 22:23 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 13 Januar 2016, 00:28
E pa sutra krecem sa Pelionom. Naslusah se i ja svašta pre polaska. Pelion je jako cenjena i jedna od najlepših planina Grčke. Turistička sezona traje i zimi ima skijališta. Imaju neke velike kuce ali su bili vlasnički psi i nezainteresovani uopšte. Jednog dzukca prepadosmo u Miliesu. Toliko je to bitno da se toga tek sad setih.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 30 Avgust 2016, 22:27 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Tedi, cela Grcka je trusno podrucje, pa do sada se nisi odricala putovanja u istu. Bila si na Lefkadi, Zakintosu a znas da je tamo posebno rizicno, pa se nisi plasila.
Sto se tice krivina, jednostavno neki vozaci mogu da voze, a koji ne mogu, odustaju. Nisam ja nigde procitala da se bas toliko zale na Pelion.
Pasa lutalica ima svuda i obicno "gledaju" svoja posla. Veliki pas, ne znaci odmah da je i opasan. Gori su ovi pedigrirani.
Pelion je jedno sasvim normalno grcko turisticko poluostrvo, ne ides u Sibir! Opusti se i raduj se ili menjaj destinaciju na licu mesta, nije ni to strasno.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 30 Avgust 2016, 22:32 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
Ivane, srećno, bezbolno i uspešno vam bilo! :op:

Tedi, da li si to ti? :shock: :lol: :doh: :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 30 Avgust 2016, 22:36 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Nek vam je sa srecom Ivane

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 30 Avgust 2016, 22:37 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

I pošteno nemam pojma na kojoj su to plaži bili mi smo išli na one što bi se reklo najpoznatije i na svakoj je bio parking i puno vozila znaju Grci šta cuvaju od masovnog turizma :) Ovaj moj muž uživao da vozi Pelionskim putevima.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 30 Avgust 2016, 22:40 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

milenaidaki je napisao:
Tedi, cela Grcka je trusno podrucje, pa do sada se nisi odricala putovanja u istu. Bila si na Lefkadi, Zakintosu a znas da je tamo posebno rizicno, pa se nisi plasila.
Sto se tice krivina, jednostavno neki vozaci mogu da voze, a koji ne mogu, odustaju. Nisam ja nigde procitala da se bas toliko zale na Pelion.
Pasa lutalica ima svuda i obicno "gledaju" svoja posla. Veliki pas, ne znaci odmah da je i opasan. Gori su ovi pedigrirani.
Pelion je jedno sasvim normalno grcko turisticko poluostrvo, ne ides u Sibir! Opusti se i raduj se ili menjaj destinaciju na licu mesta, nije ni to strasno.

Jel mi verujes da bih promenila, ali stvarno da nismo vec uplatili smestaj. Sto se tice tih zemljotresa picela da pratim sajt i prepala sam se kad sam videla da ih je u petak tamo bilo sedam komada, i od tada svaki dan pi 2,3 jacine 2 do 3 rihtera i jednom 4,1. Ne brinem se da ginem, ali tesko mi da umesto odmora strepim i da me budi nocu. Bas sam nesto se razocarala umesto da se radujem. Al necu vise da gnjavim s time nego da se nadam da ce da promase tih mojih deset dana

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 30 Avgust 2016, 22:48 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Tedi je napisao:
Napisao 16 February 2014 - 23:05 PM
Ja sam se samo na jednu plažu na istočnoj obali spuštao, to jest krenuo da se spuštam kolima. Dalje bi moglo motorom, ali kola nisu mogla. Taman kad sam gledao gde da se parkiram i da nastavimo peške krajičkom oka ugledam nekoliko silueta... kerovi lutalice su im tamo kao medvedi, neki ogromni kao kratkodlaki šarplaninci. I nisam ni izašao iz kola (deca mala), pritvorili prozore (glave od kerova maltene u visini moje) nalevo krug i pali.

Tedi jesi li ovo iskopirala iz treceg oka ili neke zone sumraka ?!! :think: :lol: Srecom su obrnuli nalevo krug i zapalili vec sam poceo da se jezim i slutim grozan kraj jedne divne porodice. :shifty: :pray:

'Bem ti lebac kakvih bre sve debila ima po tim forumima ima da unesemo u pravilnik zabranu citanja ostalih putopisa van naseg dvorista. :hand:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 30 Avgust 2016, 22:49 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
:angry-tappingfoot: Sve će biti kako treba, nemoj to sebi da radiš!
Raduj se, videćeš nešto novo! :op-op: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-wavemulticolor: :happy-jumpeveryone: :happy-bouncyblue: :happy-bouncyred: :greetings-clappingyellow:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 30 Avgust 2016, 22:53 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Tedi je napisao:
Sad zvucace glupo, ali mislim da sam izabrala ko prstom u oko! Citajuci po netu zakljucujem da Pelion objedinjuje moja tri straha koje imam u zivotu- zemljotresi, voznja po krivinama i psi lutalice , koji su pise na jednom forumu velicine teleta! Kud izdah moj Potos, nisam normalna!

Sa ovim ofarbanim cu se sloziti u potpunosti !!! :handgestures-thumbup:

Za ostalo ne brigaj,najvaznije je da nema pticurina i kakvih orlusina po tim gudurama. ;) :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 30 Avgust 2016, 22:56 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

A dujaispasa lencare na plaži i uživaju koliko im je očigledno loše :whistle: videh na netu:)
Mene Potos neće videti skoro cela Srbija se ovog leta uputili na Tasos i Sitoniju bar ljudi oko mene.
I da vam kažem odosmo mi ponovo na Pelion narednog leta ako se sve kockice slože. :op-op:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2289, 2290, 2291, 2292, 2293, 2294, 2295 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.