Elem, da se vratimo prici!
Zauzimam svoj suncobran...postavlajm peskire...kao da to radim svaki dan...opruzam se...udisem miris mora i soli, osluskujem sum talasa...prijatna je temperatura...Del je "iza Albatrossa", sa familijom...upoznala sam njegovog batu- fuSbalera!
I tako...pocinju da teku "moji pefkarijanski dani"...narednih dana dolazi i Goca...obecala sam da ce je cekati frape kad stigne...ali, Zoki me odvukao na Tripiti!

Nije da ga ne volim (Tripiti), ali smo ovog puta prekratko (za moj pojam) na Tasosu, pa mi se bas i nije islo...natovarena kao novogodisnja jelka, spustam se do plaze...nema mnogo ljudi...bas se pitam sto!?
Vidimo da ima mnogo vise lezaljki nego prosle godine...u prvom redu je lezaj, kao bracni, sa baldahinom i pridruzena dva lazy bega...dok ja "hvatam hlad", Zoki silazi da vidi koliko to kosta...on izgovara: "Samo najam ovoga kosta 15€...pice- obaska..!"...a ja dizem spustenu torbu na rame i kazem: "Ne dolazi u obzir, idemo! Ne dam!"

(smajli bas i ne moze da docara kako sam %&/%%$,

)...postaje nam toplo, resavamo da se okupamo jednom, dok ne dodje neko da nam kaze koliko kostaju dve lezaljke i suncobran, u drugom redu...za njih nista ne pise...dolazi neki andrak koji naplacuje i vodi brigu o plazi...kaze- 10 €...plus pice...vec sam spustila stvari i krenula da se smocim...kazem Zokiju: "Hajde, kad smo se vec skvasili!"