Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Petak, 02 Oktobar 2026, 05:53

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2124, 2125, 2126, 2127, 2128, 2129, 2130 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Subota, 09 Jul 2016, 10:51 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
Pol: Seka
Ni ne izlazi mi se....

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 09 Jul 2016, 10:55 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Ja odoh na pijacu... :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 09 Jul 2016, 11:26 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 00:47
Pol: Bata
'Teo sam da napravim seljfi ali sam podigao tablet malo više... pozdrav za Kiću!

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 09 Jul 2016, 11:49 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
Чика З, леп ти овај жут шемширић. У тренду :D .

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 09 Jul 2016, 11:51 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Avgust 2014, 12:48
Veliki pozdrav za Zokija. :)

Dobar dan svima.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 09 Jul 2016, 14:34 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
Zoki, sad jednu za devojke.

DD!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 09 Jul 2016, 16:14 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 10:02
Zoki,
pa primakni se malo,
JA NIŠ NE VIDIM !

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 09 Jul 2016, 17:31 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Kod gospodže-ice, nema krize! :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 09 Jul 2016, 20:41 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 00:47
Predveče smo imali zanimljivu scenu na plaži u Pefkariju: Simpatični Bugarin je sa svojim drugom postavio prostirku, dekorisao je lepim buketom ruža i svećama. Zatim je sačekao da supruga (ili devojka) od njegovog druga dovede njegovu devojku koja nije znala šta se sprema - momak je kleknuo i isprosio mladu :)

Interesantan događaj, izaziva lepe emocije, mlada (inače veoma lepa Bugarka) naravno u suzama, a i ostala publika okolo kojoj je ostalo da aplaudira i da im čestita.

Venčanje u septembru, mladenci su već 8 godina u vanbračnoj zajednici, imaju i dete koje je takođe bilo tu :) Pefka je, naravno, sve slikala pa će postaviti slike kad dođe do computera.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 09 Jul 2016, 21:01 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 19 Avgust 2014, 00:10
A posluženje ?!? Je li bilo jaretine ?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 09 Jul 2016, 23:43 
Nije prisutan
Izviđač
Izviđač
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 06 Decembar 2014, 11:44
Gledali smo Splitski festival. Razočarali smo se! Jedino je voditelj ispričao dobar vic.
Kaže, postoje dve vrste ronjenja: na dah i na bocu. Ja uzmem bocu vina i dočekam da oni na dah nešto ulove! :haha:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 10 Jul 2016, 00:11 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Trenutno odličan koncert na Exitu, može se gledati na RTS 2

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 10 Jul 2016, 01:21 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Dobra noc, dragi Ostrvljani! :ljubac:

Evo da podnesem dnevni raport, u ovaj sitni sat:

1. Ni veceras od provoda nista, pa makar da vam prenesem najnovije ostrvske price! :|

2. Danasnji dan je bio- da ga samo pozelis (iz nase perspektive!)...vedro nebo , bez oblacka...ovo pevusim dok pisem... :mrgreen: ...more, pre podne- valovito (na nasem delu plaze), ali toplo, a pod suncobranom "k'o u najbolja vremena"- skoro pa da moras da se pokrijes po stomaku! :D Suncala se van suncobrana, uzivala...sve po redu- frape, "gricke", "nijansiranje", slusanje muzike...onda- pauza da Zoki ruca...dogovorili se da, kad dodje vreme njegovog rucka, prvo skoknemo do Potosa, da nesto pazarim...pa da ruca, pa da se zajedno brcnemo na bazenu...pa- on u krpe, a ja na plazu...nekako tako i bi, sve sa "prosirenim "izdanjem"! :smesko-levo-desno: Zajedno smo svratili do Makse u agenciju...njega sam tamo ostavila, a ja trknula do prvih prodavnicica...kupila sam stipaljke za plazne peskire...one, znate, sto drze peskire, da ih vetar ne odnese...videla to od one mame sa Tripiti plaze... :shifty: ... :mrgreen: ...nisam mogla da odolim, da ne odem da se pozdravim sa Labrosom i Rulom, vlasnicima girosa, mojim starim drugarima ( a vecitim konkurentima! :doh: )...bas smo se lepo pozdravili i srce mi opet bi na mestu, sto se vise ne ljute...ili bar tako izgleda! :D :ljubac: :ljubac: ...onda se vratih u Aninu agenciju, Maksa nas posluzi domacim sokom od visnje (alal mu vera kako nam ga spremi!)...dva zapazanja: 1. Crkva je dobila novo ruho...jos su poradili na fasadi... :op-op: ...2. Agencijska biblioteka se umnogostrucila- sada imaju vise primeraka istih knjiga i gomilu novih...police su krcate! :op-op:

3. Zoki ode da ruca, a ja, kao, da se jednom okupam u moru, pa cemo na bazen...ali, ne lezi vraze, "zanijansirah se" i, kad me je pozvao na bazen, nije mi se prekidalo citanje! :mrgreen: Tako ostadoh na plazi, a on ode pravo da nanki! :mrgreen:

4. Kada se nananao i sisao na plazu, vec je sunce zalazilo...ja napravila za Urb i Zmaju par slika, za Milenu par...sedim tako i srkuckam popodnevni frape...kad na plazu silaze dvoje...nekako skockani isuvise za plazu...ja komentarisem Zokiju: "Kud li je ova krenula u ovim visokim stiklama i beloj haljini?!" :mrgreen: Samo sto to rekoh, zena se saplete i umalo ne pade koliko je duga i siroka! :o Onda krene da vadi iz torbe: beli carsav, latice cveca, svecice, flasu sampanjca, case...prostre ona ono carsavce, postavi cvetni aranzman od ruza (a u obliku srca) u jedan cosak, posu latice po carsavu, razmesti one svecice...njih dvoje tako "posluju", mi komentarisemo, tj. ja... :mrgreen: ....kako mora da im je neka godisnjica...proslava "necega", cega god....kad na scenu stupa i treca osoba- muskarac, koji izgleda pijano od uzbudjenja, srece, ne zna sta bi sa sobom...u tom trenutku, pored Zokija i mene na plazi je jos jedan par, nasi ljudi...muskarac pocinje nesto da prica i ja cujem da tim nasim ljudima objasnjava na engleskom da ce sada tu da zaprosi svoju devojku...i, kao da se pravda, pocinje: "Mi se zabavljamo vec 8-9 godina...volimo se, ali osetio sam da je sad trenutak....znate, imam vec 40 godina..."....mnogo je bio sladak i smusen... :smesko-gore-dole: ...kuma okrece broj i nekome govori da ga ceka na plazi...odlazi uz stepenice, ocigledno, po tog nekog...mladozenja je malo nervozan, a ja krecem ka njima, da pitam da li smem da slikam taj njihov aranzman na sljunku...nas covek (koga inace vidim prvi put), kaze: "A, evo je mlada!...ja se okrecem...i ne vidim nikoga iza sebe..i shvatim da je covek pomislio od mene da sam "ta" (Zoki ovaj deo nije video i cuo!)...jer, sve vreme i ja pratim situaciju, tim nasim ljudima iza ledja...a oni mene i ne primecuju...tu pocnem da se smejem, a njegova zena i ja prokomentarisemo da se nadamo da ga nece odbiti, posle toliko godina cekanja! :D ...posle nekoliko minuta, na stepenicama se pojavljuju kuma i buduca mlada, sa malom prelepom devojcicom... :op-op: ...silaze na plazu, buduca mlada gleda scenu i ne zna da je to za nju...dolazi do carsava, muskarac joj kaze da stane na njega...i onda, kao na filmu, pada na kolena, grli je oko nogu i prosi je! Ljudi, ne mogu da vam opisem taj trenutak...zena pocinje da brise suze (a prelepa je!), nesto mu govori, ali ne cujem sta, on joj stavlja prsten na ruku...oboje grle devojcicu i tog trenutka shvatamo da je to njihova cerkica... :cry: ....najezila sam se sva, od glave do pete...i to "jezenje " me je drzalo jos dobrih sat vremena! :shifty: ....onda se grle, svo troje, mi aplaudiramo, kumovi slikaju....maaaaa, ovo ni na filmu nisam videla! Prilazimo da im cestitamo...mlada je srecna, ali ooon- mladozenja...ljudi, ne mogu da opisem koliko je radostan, kao da se pribojavao reakcije...i tako, sa osmehom od uva do uva, polazim na veceru... :kolo: :ljubac:

5. Posle vecere je trebalo da idemo na vece dzez muzike u hotelu "Potos", ali je vece otkazano...

6. Prosetasmo do mola u Potosu, napravismo par snimaka...vetar se razduvao, postalo ledeno...

7. Sedeli 15-ak minuta ispred naseg hotela, Zoki mi i jaknu doneo...ali, bas mi bilo hladno i odosmo u sobu

8. On sad hrce, a ja vam kuckam... :shifty:

Petronije, zuti seMsiric je moj, a ne cika Zokijev! U istom kadru moja glava i gospodzino d**e!? :shock: :? I nije lepo, stvaaaarno, da krivicu svaljujete na Gigi! :smesko-levo-desno: :ljubac:

Nadamo se da ce DEkijevci doci sutra ujutro na kafu do nas! :op-op:

Moj stomak je danas ok...pijem "probiotic", a sve drugo radim kao i pre- jedem, pijem... :mrgreen:

Bane, posluzenja nije bilo, svadba je u septembru, u Bugarskoj, ali, zbunjeni mladozenja poce nesto da prica tako da sam shvatila kao da nas poziva! :lol:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 10 Jul 2016, 01:36 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
E da! Zaboravih da vam kazem da umalo "upecah" jednog "vikinga" danas! Ulazim u vodu, pored mene tip sa detetom...cujem ja ono "Ojle- lojle", skandinavsko... :mrgreen: ...isplivam malo, vratim se u plicak, tu negde blizu njih, kad se pojavi gospodza supruga...i s*eba mi koncepciju! :lol: :mrgreen: ....rekoh, kasnije cu da ga sliknem cisto zbog foruma... ;) ...dok odosmo do Potosa i vratismo se, oni zbrisase! :cry:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 10 Jul 2016, 08:54 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Romantični trenutak na Pefkariju, prelepo. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2124, 2125, 2126, 2127, 2128, 2129, 2130 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Bing [Bot] i 0 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.