Tedi je napisao:
Ne mogu.da verujem da i u drzavi Palataki vrhovna vlast prati svoje podanike! Sta ima.veze sta je kupila ,da neces.i poreklo novca da joj ispitujes?
Porez, Tedi! Ima se za soping, a porez nije placen za ovu godinu! Kad smo vec kod toga, ti si bila na Tasosu, a jos nisi izmirila porez ni za proslu godinu!
pefkari je napisao:
Predsednice, a kako mislis da nalepis "siljke" na klimu? Kod nas bi jedna onako jaka kisa, kakva je bila ovih dana, to stukla....
Nalepio sam ih danas sa dvostrano lepljivom trakom. Samo to je neka ozbiljna traka, nije neki kinez i dobro drzi. Videcemo kako ce se ponasati u spoljnim uslovima. Jedino sto je klima sira od jedne ove trake sa siljcima i seronja je uspeo da sleti pored. Jedva, ali je sleteo.
IvanBP je napisao:
To Vođa samo da se zna da nas posmatra....
Bitno da svi znaju da se njihovo kretanje prati!

milenaidaki je napisao:
Del, srećan put!
Brzi, htedoh da kupim neku spremljenu klopu u Rodiću pa se predomislih... sve je bilo bezveze. Ja te nisam videla!
Nisam ja bio u Rodicu, Nina je bila ali vas je videla kako izlazite sa kase, a ona je bila negde unutra daleko. Ona ima te sposobnosti (profesionalna deformacija) da snimi nekoga na 100m.
urbi je napisao:
Mi idemo na Sitoniju. U NM cemo samo spavati
Ne znam da li videla danas kako gori suma iznad NM? Ugasise pozar, ali bilo je bas blizu.
DelPo srecan put i da ti ne zafali produznih kablova, pegli, fenova, secera i soli.