dujaspasa je napisao:
Milena, izboriće se sinak sa tom infekcijom. Najbolje je da ga mnogo NE utopljavaš. Kad temperatura predje 38,5° istuširaj dete
Dujo ovaj savet nasoj
Mileni bi bio od koristi pre nesto vise od deset godina.

To dete je sada momak skoro stasao za zenidbu.
Miki malo sale na tvoj racun cisto da razbijemo maler te da nam se dete sto pre oporavi.
Inace kada smo vec kod zdravstvenih poslenika ja u iste ove iz domova zdravlja ne bih ni racunao.

To su najobicniji administrativni radnici u medicini i nista preko toga. Za zvanje lekara vec treba ponesto i znati osim merenja pritiska i izdavanja recepata.

Sestre iz DZ su tek posebna prica,onako napirlitane i nadmene kao da su u najmanju ruku hirurzi a ne salterske sluzbenice na kartoteci.

Svaku od njih ponaosob koja se pravi pametna,a velika vecina je takvih,rado bih razvrstao po klinikama i urgentnim centrima da vide kako izgleda prava medicina uzivo.

Ima jedna izreka iz vojske sto se sestara u Dz tice a glasi : cuvaj se desetara a ne generala.
Urb koja god je majka odhranila dvoje dece zasluzuje tu pedijatrisku diplomu.

To ja znam provereno iz vise slucajeva. Posebno kod onih zena koje su imale bolesljivu decicu te majke bi mogle da rade u DZ barabar sa onim kadrom opste prakse.
dujaspasa je napisao:
'Ič ne kopčam o čemu vi to?Sačekaću

možda on zna?
Bojim se da dzabe cekas.

Tek ja nemam pojma sta ovi nasi drugari(ce) to gundjaju na anglo saksonskom ??!
Dobra vam noc ostrvljani . . .