VlaMar je napisao:
Dobar dan!
Da si pažljivije čitao znao bi da je Jelena je osposobila hard disk i najavila dodatak slika, mi ostali čekamo u redu. Mada ja mislim da imam tek nekoliko.
Nadam se da ću večeras ili sutra završiti započeto na toj temi

! E sad, svima izvinjenje što ovo toliko traje, nije da sam lenja, ali ne mogu da postignem... S posla nemam tehnickih mogucnosti, od kuće nemam vremena... Stislo me opet sa svih strana i fizički i psihički sam totalno out - sreća pa sam mlada i se to nekako lako podnosim

.
Imala bih ja još o čemu da pišem ali nikako da nadjem vremena i da, i kad nadjem vremena, budem raspoložena za tako nešto... Biće valjda jednog dana....
pefkari je napisao:
I kako da čovek ne ostane bez teksta na ove reči.
Pef zna ''u kakvom sam stanju'', i kako ume da mi često kaže - ''Jeco, po tvojim postovima se uopšte ne vidi koliko imaš problema...''
Kad mi je teško - ja sam na Ostrvu i smehom i šalama teram i tugu a i brigu, kao nadasve jednu bespotrebnu emociju, a koja je kod mene dominantna emocija poslednje 3 godine...

. Kad mi je još teže - tad me nema nigde
Elem, što sve ovo napisah, nemam pojma

!
I da, bili smo za vikend u Gracu, nisam ni jednu sliku napravila, otisli smo na bum, u petak smo odlučili... Samo smo u ranac spakovali par stvarčica i krenuli. Bez ikakvog plana, muž i ja... Bilo nam dosta svega i odlučismno se na mali beg...
Subotu smo ceo dan proveli u šetnji - glavna ulica im je prelepo ukrašena povodom predstojecih praznika, postavili su, pa čini mi se, više od 50ak drvenih kućica, u kojima se prodaju raznorazni slatkisi, kobasice, pivo, kuvano vino, tzv. bavarske perece (i obične, i one sa makom i one sa jabukama, njam, njam...) ukrasi...
Kupih par ukrasa od susenog voca i cimeta (stan mi sad predivno miriše). Deci kupismo razno-razne grickalice, a ja najviše uživah u pečenom kestenju i bademima ''uvaljanim'' u cimet i vanilu...U nedelju predveče smo već bili u Beogradu...
Dobar dan!