Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00 Postovi: 3809 Lokacija: Bačka Palanka
Pol: Bata
Pozdrav drugari. Hvala svima na čestitkama a posebno Pef za poslužene torte. Ja juče nisam stigao ni da privirim na komp. Gužva ceo dan. Evo sad potroših dva sata da pročitam ovde i na FB propušteno. Srećom pa mogu tako da proluftiram u radno vreme, nema ovih dana toliko posla.
Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28 Postovi: 21468 Lokacija: Ministarstvo za odnose sa javnoscu RP
Pol: Seka
IvanBP je napisao:
Pozdrav drugari. Hvala svima na čestitkama a posebno Pef za poslužene torte. Ja juče nisam stigao ni da privirim na komp. Gužva ceo dan. Evo sad potroših dva sata da pročitam ovde i na FB propušteno. Srećom pa mogu tako da proluftiram u radno vreme, nema ovih dana toliko posla.
Nema na cemu!
Dobar dan!
Necu se zadrzavati, zurim da uradim sto vise, za sto krace vreme!
Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40 Postovi: 6868
Pol: Seka
IvanBP je napisao:
E onda je i moje kasnjenje sa cestitanjem manje upadljivo. Evo dapridodam i moje najlepse zelje za tvoj rodjendan.
Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46 Postovi: 4013 Lokacija: Beograd / Jagodina
Pol: Bata
DEXT je napisao:
Već postaje gužvanjac, pošto je sinoć KićA rekao DA (preliminarno, ali on je čovek od reči)
Obzirom da moja konačna potvrda, ako se kreće u četvrtak, neće stići skoro ustupam svoje mesto. Ja u gepek, sa ili bez rezervnih sijalica, definitivno ne mogu da stanem. Milena mi je svedok da jednom prilikom nisam odputovao na turu Italija-Francuska-Španija iako sam već uplatio 2 rate.
Jelena je napisao:
Na kraju je ipak morao da ga da, i to Slovencima
Ako želiš da budeš deo grupe važno je da budemo usaglašeni. Nisam ga dao, nego su ga oteli. To što sam pristao da ga izvade ne znači da sam rekao i da ga zadrže. Ima u priči i nekih manje prijatnih delova. Izgladnjivali me par dana i davali samo neku kašu, ali nema kod gedže "leba bez motike".
Možda bih i pokušao da dobacim makar do četvrtine maratonskog posta, ali nisam ja još direktor.
Dobar dan!
p.s Pef i Vicky zaista sam se pitao, a potom pitao i Pef zašto te nema
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu