Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Četvrtak, 08 Oktobar 2026, 06:33

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1474, 1475, 1476, 1477, 1478, 1479, 1480 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Subota, 07 Novembar 2015, 17:34 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 00:47
Pol: Bata
Njegov mandat je kao kod Druga Miška - doživotni. U to se ne dira.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 07 Novembar 2015, 18:02 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Зоки je napisao:
VlaMar naleteo sam na jednu slučajno zahvaćenu pa ostavljenu veliku zagradu
Ostala mi je zagrada :sad-roulette:

Kada sastanak kod direktora počne sa veliki projekat, jako značajan investitor, čovek od poverenja sa iskustvom znam da će da mi uvali neku kosku zbog koje neću da znam šta je i kad je vikend. Koju temu da uzmem?
Znam da sam napravio jednu grešku i to sa postom Milene. Po defaultu sam njene postove smatrao sigurnim, ali sam smetnuo sa uma citiranje neke slike. A ko za inat posle nisam uspeo da nađem u kojoj temi je taj post.

Ne bih nikog izdvajao, nisam očekivao da ćemo ovako brzo završiti.
:text-bravo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 07 Novembar 2015, 18:23 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Pol: Seka
VlaMar, ja sam koristila "ona dva desna" iz tvog posta! Oba su "radila"! :D

Konacno zavrsih "Uskrs 2015."! Ta jedna tema, sa smajlicima, ima oko 700 slika! Slika

Bas me umori!

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 07 Novembar 2015, 18:26 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 00:47
VlaMar je napisao:
...Kada sastanak kod direktora počne sa veliki projekat, jako značajan investitor, čovek od poverenja sa iskustvom znam da će da mi uvali neku kosku zbog koje neću da znam šta je i kad je vikend. Koju temu da uzmem?...
Šta znači iskustvo... prepoznao si situaciju :) Al' tako ti je u životu, čoveku lepo kad ga hvale i onda još bolje i brže radi :) Političari posebno to obilato koriste. Ima, čini mi se i neki stručni termin u psihologiji za ovo, moraću da pitam deTEta da mi pojasni.

Narafski, moja namera nije bila takva, ja sam zaista samo hteo da istaknem tvoje kvalitete :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 07 Novembar 2015, 18:44 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Hvala Zoki.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 07 Novembar 2015, 20:38 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
Otkad ja pričam da je VlaMar biser našeg foruma... :snooty:

Samo da Kićina tašta sleti, pa ću možda moći da se skoncentrišem na rad ovde. Letim od pre zore, razumite me. :pray: :doh:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 07 Novembar 2015, 22:35 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
pefkari je napisao:
Spetljao mu se kab(E)l i vrela voda ga je polila po rukama...znaaaaciiiiii!!!!???? Usred radova, uzasnog umora, znajuci da opet zbog tate moramo rano da ustanemo, jos i to!!!??? :o "Brza interventna" (ja) poce da "leci": daj mazi ulje, daj u hladnu vodu sa sodom bikarbonom...on trpi bol, ja se nerviram i razmisljam "kud sam mu i rekla da hocu caj"!!!??? A nekoliko minuta pre toga sam uradila 300 poslova, sve oprala i rasklonila (podove, sudove...)...zvali smo "pomoc u kuci", da pitamo za savet, jer narednih sat i po smo se bavili "spasavanjem ruke"...kako izvadi iz posude sa vodom, tako ga uzasno pece! :? Oni nam posavetuju, buduci da smo sprecili stvaranje plikova, da stavi "Saljicev melem"...u 2 h ujutro sin je isao u dezurnu apoteku, da ga kupi...i tako, noc se pretvorila u dramu...na srecu, sve se dobro zavrsilo! Ujutro, posle cele sprovedene procedure, niceg nije bilo!

Nisam znao da je kod vas bilo tako dramaticno. :doh: I pored svega sto vas je snaslo oboje ste na visini zadatka pa cak i preko toga. :handgestures-thumbupleft: Veliki respect za naseg najiskusnijeg clana Zokija. :bow-blue: Uz zelje da sto pre prodje saka i da istom moze da radi jos nesto osim informatickih operacija. ;) :D

Daca je napisao:
Deki, kad sam počela da čitam, pomislila sam kad istekne mandat Brzog.

Miki to ovde ne sme ni da se pomisli a kamoli javno objavi. :naughty: Nas El Prezidente je dozivotni PreCednik RP. :bow-yellow: :character-oldtimer:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 07 Novembar 2015, 22:58 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
BUREK

Običan burek sa sirom koji se u zoru jede stojeći, iz masne hartije kod privatnih pekara po čuburskim straćarama ili u mračnoj Sarajevskoj ulici - burek s kojim se ulazi u novi dan, vreo i mastan, iz čijih kora u hodu ispadaju grudvice istopljenog sira, pomoću kojih ćemo se uskoro poput Ivice i Marice, vratiti do pekare u koju smo ušli razgrnuvši alkoholne magije.
Trebalo bi jedanput popisati najbolja mesta na kojima se izjutra može jesti burek sa sirom u društvu zajapurenog bunovnog pekara i dama u ružičastim plastičnim bundama boje papagajevog perja i otežalih, bezvoljnih pozornika nogu oteklih u čizmama. No jedno se pouzdano zna: ni najbolja ekipa "Mišlenovog vodiča" ne bi uspela da popiše sve beogradske buregdžinice, jer se one rađaju potpuno neočekivano i nepredvidljivo na najrazličitijim mestima.
Jedno je provereno: onaj ko ne poznaje Beograd ne bi trebalo da kupuje burek jedino na onim mestima koja više liče na butike za testo nego na pekare, tamo gde u izlogu vidi kroasane i francuske bagete, hleb koji liči na kolače i izafektirane kifle, tamo, gde pored bureka, čak ni hartija nije masna, kao što Bog zapoveda.
A hartija je veoma važna. U buregdžinici vam postavljaju uvek čuveno hamletovsko pitanje: "Za ovde ili za poneti?" Ako kažete za ovde, onda jedete burek nožem i viljuškom iz plastičnog tanjira koji pamti i bolje dane, ali kad kažete za poneti, onda uživate u veštini da jedući burek na ulici ne pojedete i masnu hartiju.
Burek sa sirom! Kakav burek sa sirom, pitaće Bosanci, koji su burek nasledili od Turaka, a ovi od Persijanaca. Ono što mi u Beogradu zovemo burek sa sirom, za njih je pita sirnica. Imaju još i pitu zeljanicu, pitu krompirušu, bundevaru i pitu "nako", što znači praznu pitu samo od jufki, iliti kora. A burek je, zna se, burek. Sve su pite pite, a burek je pitac i on je od mesa.
Rafinirani Turci imaju cigar-burek, smotak testa i mesa, ne veći od "havane" i on se ne služi kao glavno jelo, već kao predjelo uz piće. Srbijanci i prečani, opet, neguju gibanicu, koja se nalazi između pite sirnice i neke vrste lazanje.
Ali, burek nije samo jelo; on je više od toga: on je ritual, tip života, nostalgični komad ukusa koji nećete naći nigde sem u svom gradu i koga ni najbolja domaćica neće moći da ispeče, ma koliko bila vešta. Burek je jutarnja poezija; jeli smo ga i kad smo bili najsiromašniji, a da nam se nije ogadio, a jedemo ga i od kad smo se okućili i od kada nam lekari zabranjuju nešto tako masno.
On je naš san daleko u tuđini, a i naš povratak kući, jer nam ga već prvog jutra, kada se probudimo u Beogradu i sednemo za stari kuhinjski sto keva donese od buregdžije sa ćoška i to u masnoj hartiji, jer zna da to volimo.

Momo Kapor

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 04:30 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Cao draga Pef! Drago mi je da si se lepo provela!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 04:30 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Deki r-4 je napisao:
Uz zelje da sto pre prodje saka i da istom moze da radi jos nesto osim informatickih operacija. ;) :D

Paaaaa, to mu ne gine....! :haha:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 04:33 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Tedi je napisao:
Cao draga Pef! Drago mi je da si se lepo provela!

Cekaj....otkud znas da sam bila u provodu?! :shock: :lol: Bilo je super....jos "djuskam u sebi"... Slika

:op-op:

Nisam se ni "zakasljucnula" celo vece i noc....a evo sad, pocinjem da "ripcem"!? Sto ti je provod cudo! :D

Sta ti radis u gluvo doba noci?! :o

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 04:37 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Ozna sve dozna! Dokumentovano. Slike i video snimci. Ja sam se vratila iz loseg provoda - taman obukla pidzamu u 01 i pozvase me da mama ima temperaturu 40 . Hitna pomoc ne e da dodje, iako je receno da se radi o zeni koja nije pokretna. Skidasmo temperaturu do sad

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 04:43 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Znala sam! Cim si sad budna! :( Otkud joj ta temperatura? Dobila od nekog virus?

A za "dokumentaciju"...maaaa, ne mogu ti opisati kako mi s tim ide na zivce! Jos se ni ne provedemo, ne vratimo kuci, a vec svi znaju ko, gde, kad, sta, zasto...! :angry-tappingfoot: On je vec zahrkao, a ja "pravim razradu", za sutra... :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 04:45 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Ha! Evo nam ga i decak! :D

Registrovanih korisnika: Google [Bot], Lunatic, pefkari, Tedi

Oops! Dok trepnuh, svi nestadoste! :o :shifty:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 10:16 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Dobro jutro!

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1474, 1475, 1476, 1477, 1478, 1479, 1480 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.