MarijaU je napisao:
Ne znam šta još da ti napišem osim da je mnogo prijatan bio boravak tamo.
Većinom su parovi 30-45 godina. Zabranjeno je uznemiravanje i unošenje fotoaparata, mobilnih i ostalih uređaja tako da nemam naravno slika. Probaj jednom i videćeš koliko je prijatnije biti u sauni bez kupaćeg koji se topi i ispušta toksine, a posle 5min ćeš se opustiti kada vidiš da te niko ne posmatra i bulji u tebe.
Ave Maria,
Nije te Pefkari najbolje razumela, tj nije primetila da ti u citiranom tekstu govoriš isključivo o "Szaunavilag" - delu banje sa saunama. Pošto je u ovoj banji taj deo naturističkog tipa, razume se da tamo fotkanje nije dozvoljeno.
Poz, Drveni Advokat

Nažalost, pre svega zbog oslcilacija u krvnom pritisku g-đa Pefkari zaobilazi ili potpuno ignoriše saune po banjama i hotelima. Mišljenja su oprečna u vezi efekata saune na organizam, posebno na one koji imaju stalno pa čak i povremeno povišen ili snižen pritisak. Ali, svuda se preporučuje konsultacija s lekarom pre odlaska u saunu.
Ja se nikada nisam konsultovao s lekarom u vezi toga pa ipak povremeno iskoristim priliku da uđem u saunu ali, uglavnom u one sa nižim temperaturama. Nisam, doduše, još uvek ni izmerio sebi krvni pritisak koji značajno odstupa od normalnog, a imam godina... još me ne vuče zemlja.
Za saunu u Morahalom banji nisam znao da je "gola". Do sada sam samo u Terme Olimija video da postoji naturistički sauna park i, naravno da sam otišao da se malo sauniram pre svega zato što nam je ulaz u sauna park bio uračunat u cenu preskupog dvodnevnog paket aranžmana. Pa, kad sam se već oprostio sa 550€ za dva polupansiona (za nas dvoje) sa korišćenjem svega što ima u tom kompleksu onda daj sve da probam, makar crk'o