dujaspasa je napisao:
Malena (namerno nisam tačno napisala) baš sve na tebe! Te prst, te virus! Možda je i dobro, jer si barem sa ovogodišnjim virusom raskrstila. Kako sinak u školi?
Lep je nadimak Malena

. Dujo, hvala ti što pitaš!!! Sinak je sasvim dobro u školi, izgleda da je upisao taman takvu školu koja odgovara njegovom karatkeru. Znači, profesori nisu mnogo strogi, solidno predaju, ali ne traže dlaku u jajetu

, ima dosta nezainteresovanih đaka, pa mu on dođe kao među boljima

, ima dosta i prakse, što opet on voli... samo tako da ostane. Kada bi se samo malo više potrudio, bio bi odličan sa svim peticama, ali neće. Nije važno, on dozira učenje koliko misli da treba i koliko mu prija, verovatno kada proceni da mora više da se pomuči, to će i uraditi.

Mnogo je odgovorniji nego što je bio.
bogalinac je napisao:
Došlo vreme i za Tasos. Nakon višedecenijskog švrljanja po svetu ispucao sam i Grčku, Jonsko more mi je hladno koliko god da je lepo. Ako je poenta slikanja na plaži... to mogu i u PHSH. Moram da idem kolima pa bih zamolio iskusne Tasoslije da mi predlože stacionarno mesto, neke smernice za obilazak, ne previše plaža za obilazak jer sam mator, pa me mrzi i da živim a ne da švrljam gudurama. Imam na raspolaganju 12 dana s´tim da bih nekih max. tri dana obilazio ostrvo. Dakle. bitan je stacionar, da je blizu vode, dobra snabdevenost a ostalo nije bitno. Izlasci su krajnje nebitni jer i sam držim kafanu, pa mi je to poslednje na listi. Mnogo parametara a rešenje da li postoji?
Bogalinac, nije Jonsko more svuda hladno. Od srca ti preporučujem Moraitiku i Mesonghi na Krfu, čak je more sigurno toplije nego na Tasosu i na Sitoniji. Oba mesta mala, mirna, a imaš i autobuski prevoz do grada Krfa, ako ti se ide tamo.