Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39 Postovi: 18981
Pol: Seka
Bokins je napisao:
Da li biste mogli da odvojite 3-5 slika Tasosa, koje bi Vam značile nešto posebno, da li biste mogli to da uradite? da ih izdvojite, nešto što vam posebno znači na tasosu, plaža...
Znam da je teško
Prvenstveno mislim na plaže da izdvojite , slikama
Voleo bih da mi svi odgovore [/b]
Meni najviše znači fotka sa koficom račića koje smo lovili na Golden beachu kada smo prvi put bili na Tasosu, ali pošto ti tražiš slike plaže, naćiću neke koje su mi naj.
Pridružio se: Sreda, 17 Septembar 2014, 04:36 Postovi: 1210 Lokacija: NS, Vojvodina
milenaidaki je napisao:
Bokins je napisao:
Da li biste mogli da odvojite 3-5 slika Tasosa, koje bi Vam značile nešto posebno, da li biste mogli to da uradite? da ih izdvojite, nešto što vam posebno znači na tasosu, plaža...
Znam da je teško
Prvenstveno mislim na plaže da izdvojite , slikama
Voleo bih da mi svi odgovore [/b]
Meni najviše znači fotka sa koficom račića koje smo lovili na Golden beachu kada smo prvi put bili na Tasosu, ali pošto ti tražiš slike plaže, naćiću neke koje su mi naj.
Зоки je napisao:
Izdvojićemo, izdvojićemo... nego, ovaj video klip koji si stavio nije dostupan, pa promeni podešavanja za taj klip na youtube-tu
Tedi je napisao:
Jel moze i iz proslisti ili samo kakve su danas?
izdvojte neke slike od bila kada, koje bi docarale Tassos
Vreme mi nije bitno, ali da su vase i da nestavljate malu decu
Prethodno, ko zeli, mora da zna da bih ih ubacio u buduci video i naravno treba Vasa saglasnost
Video bi bio posvecen tasosu kao sto imate spot Lefkada guide gde su ljudi iz razlicitih delova sveta, slali slike da se nadju u spotu
primer
Od podataka na vsoj slici bi bilo : -ili ime i prezime -nadimak koji koristite na forumu
o da, i saglasnost za jednu fantasticu 4-ku , Milenu, Pef i Zokija, da se stavi slika koja moze biti maskirana
Na Vama je da odlucite i pozovete jos ljudi i recimi nikanu, da se vrti i na njenom sajtu
Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29 Postovi: 11334
''Razgovor sa kandidatom za posao u drzavnoj firmi: -Recite nam, molimo Vas, zbog čega biste želeli da se zaposlite kod nas? -Tata, jel ti to mene zezaš?''
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu