Tedi je napisao:
Deki nije Kala Nera za tebe mislim,negde videh da je neko opisao kao Budva u pokusaju. Razmotricemo uzivo,ima ovde odredista mnogo boljih za tebe
Tedi stara moja drugarice hvala ti sto mislis na mene ali ja sam svoje mesto odavno nasao.

Isto kao i ti.

Pelion je meni zanimljiv iz sasvim drugih razloga.

Evo sad cu vam ukratko o tome. Pre ravno jedanaest godina
Sirena i ja smo definitivno resili da raskrstimo sa Montenegrom zauvek i prepustimo se carima plavog Egeja.

Tada jos o Grckoj nismo nista znali i pocelo je raspitivanje kod prijatelja i poznanika koji su vec imali vise ili manje iskustva.

Svako je naravno imao svoju pricu ali mi je jedna ostala upecatljiva i najpreciznija. Sada kada znam u "cemu je fora" mogu reci da sam od
Olija,jednog od drugara,jos tada dobio najpreciznije i najtacnije opise raznih regija Grcke.

Sve nam je potanko opisao iz svog bogatog iskustva da i danas kada ga se setim "skidam kapu" za maestralno usmeno navodjenje kroz Eladu.
E njegov favorit je grad Volos i Pelion.

On je se uvek nakon odlaska na neku drugu destinaciju rado vracao Volosu i okolini. I bas tako mi je opisivao ova mestasca i predele kao sto tvoj suprug
Tedi rece "konacno sam video pravu Grcku".

To nam je i on rekao jedne prilike a ti me sa tim komentarom podseti na njega.
Sto se mene tice bice i Pelion na redu ali jednog dana kada sam sa gospodjom budem bio u prilici da uzivam u svim tim raritetima raskosnog Peliona,izmedju jos nekih mesta koja bih voleo da obidjem u tom krugu.

Za sada,kako vec
Urb rece,mi jos uvek vodimo decu na more.
ivkabg je napisao:
Deki naravno da treba da se čuju sva mišljenja nego iz postova nekako skontah da nisi video pisano.
Ne,ne
Ivka pratim ja sve k'o udba.

Radim ali se ne Falim.

Salim se ono sto me zanima procitam iz odmah,ono sto mi se ucini zanimljivo ostavljam za hladne i sumorne dane kada kriziram a da budem iskren ono sto me ne zanima uopste i ne citam.