Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Četvrtak, 08 Oktobar 2026, 02:53

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2305, 2306, 2307, 2308, 2309, 2310, 2311 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Utorak, 06 Septembar 2016, 20:43 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 13 Januar 2016, 00:28
Pol: Seka
ali slike zalaska sunca su vam fantazija [SMILING FACE WITH HEART-SHAPED EYES]
Dobro vece, stvarno je neko zatisje.
Tedi da li ste zadovoljni za sada izborom mesta. Vidim da su slike prelepe.
Dujo da li ste skitali negde van Kala Nere, pisite mene zanima i vase misljenje.
Mi se spremamo za kraci put idemo kod bake :)

Sent from my 9010X using Tapatalk

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 06 Septembar 2016, 20:45 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

i kako bre uvek ispadnem nepismena preko ovog Tetrapaka sad zamislite da na kraju recenice dodje i znak ? :) Ovo moje dete trazi i ono da kuca drugarici dobro i ovo pisem :)

Sent from my 9010X using Tapatalk

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 06 Septembar 2016, 21:08 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
DEXT je napisao:
JoooooJ !
Sve je ovo lepo,
al meni samo Tasos u glavi...
HebO me Tasos i ko ga nakog izmisli.

Apsolutno isto se i.ja osecam! Sve je to lepo ali nema leptirica u stomaku.

Inace danas ceo dan oblacno,u 16 h nas kisa oterala sa plaze i sto je najgore kisa je u prognozi i za dva naredna dana sigurno,a ima naznaka i do kraja naseg letovanja. Tako nesto nikad nisam dozivela na moru. Rekoh.danas muzu ako bude tako za 3 dana da okrene auto ,napustam ovaj divni smestaj i pravo na ostrvo.

Ovde je inace lepo,mirno,krajnje ruralno,potpuni odmor. Danas skampi u ribarskom mestu Agios Kiriakis gde je vreme stalo. Potom videli nekoliko divnih uglavnom divljih plazica i to na potezu gde nam je vodic rekka da ne idemo jer nema nista. Cim je to izgovorila znala sam da ce se menibas tamo svideti. O svemu tome pisacu po povratku jer sam uspela da razbijem svoj dragi tablet!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 06 Septembar 2016, 21:20 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

I ja volim Tasos ali kakav je nekad bio. Na žalost previše se pročulo da je tamo lepo i poslednjih godina je počela ba bude baš guzva. Nama je zato Peloponez pa sad i Pelion otkriće jer još uvek nije puno turista.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 06 Septembar 2016, 21:59 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Pol: Bata
dujaspasa je napisao:
1.)Moram da čekam na red. Prvo da napišu putopise oni koji su bili pre nas... pa ja iz Stokholma i Galwaya... iiihiiii
2.)Milena,samo ti piši! Ove "lenštine" će nam se možda jednom pridružiti. Mada iskreno razmišljam da li da bilo šta ozbiljnije pišem? Ne znam da li iko sve ovo čita sem nas par? A i nas par je svaki dan sve manje!!!??? Kad pogledam neke savršeno napisane teme i broj njihovih čitanja, stvarno se pitam???

Dujo najpre da tebi i Hironu jos jednom pozelim dobrodoslicu i da vam kazem da mi je mnogo drago sto vam je se Pelion dopao. :greetings-clappingyellow: Siguran sam da bi se ta regija,u kojoj vreme kao da je stalo,i meni dopala. :clap:

1.) Naravno da bi bilo dobro i jedino ispravno da napises sve te putopise,sto se mene bar licno tice. :dance: Pisao bi ih i ja vrlo rado ali nemam toliko kilometara iza sebe nazalost. :confusion-shrug:
2.) Ovo drugo je usko vezano za ovo iznad tj prvo. Vidi ovako Dujo ukoliko ti ijednog momenta imas dilemu da li treba da pises neki putopis ili ne onda cu ti ja pomoci u toj dilemi. :hand: Nemoj ga pisati. :naughty: U nekom eventualno slucaju u kome ces ti biti nezadovoljna slabim citanjem ili sto bi se popularno reklo losim odzivom na temu,dzabe je sve. :snooty: Dzabe jer ti neces biti zadovoljna i srecna i samim tim tvoj rad gubi svoju poentu. A poenta jeste da je na prvom mestu srecan i ispunjen onaj kojio pise pa tek onda svi ostali. Nekome se tvoj rad mozda i nece dopasti,cisto sumljam ali postoje i takve osobe verovatno, ali ukoliko se tebi ne dopadne na primer to sto mislis da je sve to slabo ispraceno ili pohvaljeno onda sve to gubi smisao. U tom slucaju nemoj sebe siliti,iako bi to za ceo ovaj projekat bio veliki gubitak ali ... , to ti je moj najprijateljskiji savet. :romance-heartbeating:

Nadam se da ces ti (ovo napisano vazi za sve maestralne putopisce sa ovog foruma u isto vreme iako se obracam Duji) sve ovo gore shvatiti kako treba i dobronamerno jer drugacije ja i ne znam da pisem. :obscene-drinkingcheers: Kako ti na primer ne volis da neko ne cita tvoje stivo tako i ja ne volim nista na silu. :hand: To sto u nekim danima forum ima manje strana nije nista strasno.To samo potvrdjuje da smo svi mi zivi neisfolirani ljudi i van ove forumske zajednice sa svojim obavezama i potrebama. Usput ne moze covek biti non stop u top formi i emotivno napucan da briljira 24 h na tastaturi,imamo mi svi svojih zutih pet minuta kada nam treba i malo pauze od svega,pa i od foruma,podrazumeva se. :confusion-shrug:

Ovo sto sada pisem se odnosi na sve ucestalije primedbe vise forumasa,starih i novih bez razlike,kako nas nesto nema poslednjih dana,kako je bilo nekada itd. :hand: Sve u svoje vreme kada se namesti bice opet sto ne znaci da vec sutra ne mogu nici novih 20 i kusur strana Kafica i na desetine putopisa. Ovde je se okupila grupa ljudi koja je celu ovu pricu napravila na dobrovoljnoj bazi,bez ikakvih licnih sujeta i obaveza,glupih normi ili reciprociteta putopisa postova ili cega drugog svejedno. Toga do sada nije bilo nece ni ubuduce. :naughty: Svako doprinosi koliko ume,moze i hoce u krajnjoj liniji ali je to stvar svakoga od nas ponaosob. Nema siljenja i forsiranja taj nas je recept uostalom i doveo tu gde jesmo sada. U trecu godinu sjajnog samostalnog druzenja i rada forumskog. :kolo: A poznanstva i licnog druzenja skoro vec i celu deceniju. :obscene-drinkingcheers: Neka tako ostane i ubuduce. :greetings-clappingyellow: :greetings-waveyellow: Ziveli !!!

Dobro vece Ostrvljani . . . :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 06 Septembar 2016, 22:05 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Ima I na Krfu praznog prostora koliko hoces! :)

Samo da kazem da se vratilo leto u nase grad! Napolju opet toplo I cuju se cvrcci!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 06 Septembar 2016, 22:33 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

DEXT je napisao:
JoooooJ !Sve je ovo lepo,al meni samo Tasos u glavi...HebO me Tasos i ko ga nakog izmisli.

Tedi je napisao:
Apsolutno isto se i.ja osecam! Sve je to lepo ali nema leptirica u stomaku.

Ovo sto ste vas dvoje napisali je nase ostrvsko "prokletstvo" ili ti neki neki nas usud kako bih ga mozda preciznije nazvao. :think: Verovatno vecini ljudi to nije normalno ili im je makar mnogo tesko za shvatiti ali ima nas nekolicina koji smo gadno oboleli od ove "bolestine" od koje tesko da ima leka. :doh: :D Mnoge smo predivne godine proveli na nasem Ostrvu,vecinu cak zajedno sa vise ili manje clanova grupe ali nam je se svaki put to malo parce zemlje u Egejskom moru zarivalo sve dublje pod kozu. :roll: Nesvesno smo postali teski ovisnici od plutajuce sume sto je realno normalnom ostatku sveta jako tesko objasniti kako ovde stvari nastaju. :P Ja se vise i ne trudim previse,prepustio sam se tom talasu pa ako ikada prodje dobro je ako ne jos bolje je. :D Uzivam u svacijem dozivljaju iz bilo kog dela Elade sa paznjom sve procitam i uvek na kraju svake price trazim poredjenje kroz moje Ostrvo. :think: Nije to razumno niti racionalno ali ljubav te norme ionako ne poznaje a ni ja se mnogo ne trudim da se to stanje promeni. :naughty:

Nakon jednog leta provedenog van Ostrva (2013) ja pred kraj zakljucih onako sam za sebe : od sada pa nadalje vise ni jedno letovanje nece biti isto sa i bez Tasosa. :) Tada sam definitivno shvatio da postoji neka tajna veza . . . :romance-heartbeating:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 06 Septembar 2016, 22:42 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
Deki, je l' ti to grabiš ka prvom mestu? :nja-nja:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 06 Septembar 2016, 22:59 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Jok more,samo da preteknem DextO-ju. :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 06 Septembar 2016, 23:32 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
Aj' malo pohitaj, on kuva ručak za sutra, pere sudove i pegla. Sad il' nikad! :op:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 07 Septembar 2016, 01:13 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 00:47
dujaspasa je napisao:
Ove "lenštine" će nam se možda jednom pridružiti. Mada iskreno razmišljam da li da bilo šta ozbiljnije pišem? Ne znam da li iko sve ovo čita sem nas par? A i nas par je svaki dan sve manje!!!??? Kad pogledam neke savršeno napisane teme i broj njihovih čitanja, stvarno se pitam???
U te lenštine spadam i ja.. mada, mnogo mi je lakše da nekome odgovorim na neko pitanje na koje znam odgovor, i to detaljno... nego da pišem nešto ozbiljnije.

Ali, hteo sam da ti kažem: da, čitaju ljudi, ima znatno više čitalaca koji se ne registruju i ne uključuju u razgovor, nego onih koji to čine. Pogotovo kvalitetne tekstove, pune korisnih informacija, koje si do sada ovde postavila. Tekstove koji su postavljeni na portal je pročitao skoro dvostruko veći broj čitalaca nego ovde. Brojači koji su postavljeni su stvarni, nisu naštelovani da broj čitanja množe sa 5, 10 ili nekim drugim brojem.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 07 Septembar 2016, 07:50 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 17 Septembar 2014, 04:36
DEXT je napisao:
JoooooJ !
Sve je ovo lepo,
al meni samo Tasos u glavi...
HebO me Tasos i ko ga nakog izmisli.

Tako sam i ja mislio..samo Sitonija..godinama

onda mesavina par puta Sitonija Tasos

pa onda Lefkada (3), Sivota (1) i Kefalonija

treba videti i druga mesta ako se moze a ne 'zalepitit se' na 1 mesto

...a onda posle malo avionom po ostrvima, rodos, Lesbos,.... :lol: :lol: :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 07 Septembar 2016, 08:35 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Slika

Послато са HUAWEI GRA-L09 уз помоћ Тапатока

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 07 Septembar 2016, 09:04 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
Теди, где ти је оно плаво море???

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 07 Septembar 2016, 09:05 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Deki r-4 je napisao:
Nema siljenja i forsiranja taj nas je recept uostalom i doveo tu gde jesmo sada. U trecu godinu sjajnog samostalnog druzenja i rada forumskog. :kolo: A poznanstva i licnog druzenja skoro vec i celu deceniju. :obscene-drinkingcheers: Neka tako ostane i ubuduce. :greetings-clappingyellow: :greetings-waveyellow: Ziveli !!!
[/b][/color] :romance-grouphug:

Deki, mnogo bi mi bilo draže da si napisao samo: "Ne stižem da pišem, ali rado ću da pročitam šta su drugari pisali", baš zbog tog dugogodišnjeg druženja. Ja tako gledam na to. ;)

Dobro jutro svima!

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2305, 2306, 2307, 2308, 2309, 2310, 2311 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.