Ko je prisutan
Korisnici koji su trenutno na forumu: DEXT, dRki r-4, jack i 0 gostijuKompletno ostrvska ekipa na okupu.

Usput cu da iskoristimm priliku da pozdravim nasu dragu
Jack koja je nasla vremena da nas obidje i upozna u kampu.

Obavezan pozdrav za njenu jacu polovinu druga
V.

Nadam se
Jack da sada imas blizu sliku o nasoj ekipi mada nam je dobar deo nedostajao (Dextivojevici i ZmajOvi) ali bice prilike da se vidimo svi na "gomili".
Hvala svima vama mojim prijateljima na tihim i mirnim protestima protivu mog novog nadimka koji sam dobio od strane autokratskog rezima i vecnog rukovodstva.

Naravno ja cu zauvek ostati vas
Deki r-4 ali dok se "Vlasi ne dosete" morace da stoji ovako u potpisu iznad drage mi slicice cetvorke.
Zapamtite sto se tice MVD dokumenta uopste vam nije potreban !!!

Niti ce vam iko to traziti niti je od bilo kakve validnosti za bilo kakav slucaj zgode i nezgode.

Morate imate uredne papire vezane za vozilo (registrovano,zeleni karton i nase osiguranje),vozacku u formatu kartice i naravno vazece pasose.

Sve drugo je izmisljanje tople vode i ciljano otimanje para od gradjana. Ove godine je dara prevrsila meru sa izdavanjem dodatne potvrde od MUP-a koja je naravno povecala cenu MVD-a a da je ona u potpunoj suprotnosti sa zakonom.

Uospte me nece cuditi ako u nekom doglednom periodu budu morali da vracaju gradjanima te iste pare koje su dodatno davane za tu potvrdu o nemanju zabrana voznje na odredjeni period.

Toliko o tome te budite pametni i te pare slatko utrosite na neko vase zadovoljstvo na moru ili barem dajte deci da se sita nakrkaju sladoleda i kolaca u nekoj zaharoplasteli..

Neprocenjivo zadovoljstvo.
Petronije sve cestitke za prvi zubic.

Neka svi ostali tako laku izniknu.
Urb dobro nam dosli drago mi je da ste se lepo proveli.

Obavezno u odgovarajucoj temi pisi o svemu sto si videla i dozivela na svoj nacin.

Dobro ne moras bas o svemu dozivljenom ali ocekujem tvoj pecat na temi bez obzira na druge radove.

Svako od nas svojim putopisom daje novu dimenziju forumu i dize kvalitet istog.
DextO sreda je dan za slavlje i plakanje,nadam se.
Dobar vam dan prijatelji . . .