Iako nisam "fan" Sitonije, imam (posle dva boravka) svoje favorite...ono sto je opsti utisak je da su i na Tasosu i na Sitoniji bezobrazno resili da "naplate popularnost"...taj bezobrazluk je, narocito, izrazen u naplacivanju lezaljki i suncobrana...ovde, plus, ono sto najcesce konzumiramo (djus, frape, pivo i giros) je skuplje nego na Tasosu...
Ana nam je posvetila dosta vremena, izvela nas na mesta koja sami, garantovano, ne bismo nikada ni obisli! Sinoc nas je odvela do Agios Nikolaosa...popili smo pice povodom nase godisnjice...dobili divnu sladoled-tortu od cokolade na poklon, sedeli u carobno slatkom seocetu...eto, ove godine sam videla par novih lepih mesta, koja su mi se, momentAlno, zalepila za srce!
Danas smo obisli plaze Kovouia i Spathia, obisli Toroni, prosli kroz Sikiu, popodne proveli na Tigania plazi, a predvece bili na veceri u ribljem restoranu "Panos", iza Porto Karasa....sada je trebalo da setamo po Porto Karasu, da vidimo luku i dva hotela sa 5*...ali, Zoki zaspao, a ni ja nisam daleko...a treba se pakovati...sutra je pijacni dan i pijaca ce biti tacno preko puta nase kuce, duz ulice i luke...a ja necu moci da je obidjem!

Propustila sam ove godine i Prinos i Neos!

Sutra svracamo u Nikiti, da se pozdravimo s prijateljima i palimo za Srbiju...
Ako pomenem da sam na Sitoniji videla ljude koje volim, a dugo ih nisam videla pre toga, upoznala mnogo novih dragih i finih persona...mogu da kazem da sam lepo provela letovanje! Drugacije, ali lepo!