Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Četvrtak, 01 Oktobar 2026, 19:11

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2105, 2106, 2107, 2108, 2109, 2110, 2111 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 00:04 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
Hvala Jeluska.
Deluje da će sve biti ok. Vraćam se u normalu :) Mislim ako je normalno raditi do ponoći kad nisi DextO.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 00:05 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Pol: Seka
Dragi drugari! :romance-grouphug:
Uživajte u deci dok su mala, to tako brzo prodje! Sad mi je žao što se više nisam igrala sa njima!
Obraćajte više pažnju na svoje roditelje! Sad mi je žao što sam se često, zbog gluposti , prepirala sa mamom!
Žao mi je što smo se na silu družili sa ljudima koji nisu zaslužili naše prijateljstvo, nego onako reda radi! A za mnoge druge zbog toga nismo imali vremena!
Dok sve ovo čovek shvati "prodje voz"!
Šta mi je?

Trebalo bi da sam vesela! Vratili smo se sa kumovog rodjendana i bilo je super! :op: Veliko društvo...zezanje...pesma...

Ali, pročitam ovu stranu našeg foruma i nekako mi odjednom došlo ŽAO! Vidim da nam svima "prolazi voz", svakom od nas na jedan od načina!

Laku noć Svima... :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 00:18 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Imam i ja da dodam na to setno raspolozenje,sve bih dala da se opet mucim sa malim detetom na plazi umesto da strepim da li ce komadu sutra kad ode na Exit da se vrati.

A i na ovu drugu temu, dete odraslo, roditelje upravo izgubila, i onda ukapirala nesto sto su mi ranije govorili, a to je da kad izgubis roditelje znas da si ti sledeci na redu!

Ali necemo da mracimo, ja do tog svog reda imam nameru bar jos stotinak puta da posetim Grcku!

P.s. pef vidim te, izvini sto ti kvarimo ostrvsku lepu atmosferu. I pricaj zeno kako je.....

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 00:22 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 14:25
dujaspasa tako si lepo sve rekla, ja sam o tome svemu razmišljala večeras i umalo se ne rasplakah...

Tedi, ako zatreba neka intervencija tokom Exita, tu sam... Dolazi samo na jedan dan ili?

Pef, vidim te :ljubac:

VlaMar, ako ti je za utehu evo i ja sam uzela da radim nešto. To se obično otegne do jutarnjih sati...

A pomalo zavirujem ovde :D
A pomalo ću i da ''ukrčkam'' nešto za sutra :D
Zaključak: Može barem slično kao Dext, on je ipak neprevaziđen.

p.s. Za Zmaju odgovor unapred: Nisam mesila štrudlu (sinoć sam pravila pogačice i mesila lebac a sve je bilo prouzrokovano izjavom mm da imamo previše brašna u kući )

Poslednji put menjao Jeluska dana Četvrtak, 07 Jul 2016, 00:27, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 00:23 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
Šta vam je, žene?! Ja videh da se Miki ponudila da vam svima čuva decu, a ne traži mnogo. Ne plašite se valjda da može mnogo da pojede? :D

VlaMar, biće sutra još bolje!

Jelo, jes' kupila taj kukuruz detetu?

Dujo, iz tebe iskustvo progovara, nije ti ništa. ;)

Onima što se grčkaju - uživajte!!!

LN

Послато са GT-I9060I уз помоћ Тапатока

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 00:30 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 14:25
Nisam kupila kukuruz :naughty:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 00:35 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Hahaha

P. S. Dođe mi da uključim komp samo zbog smajlija... huh...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 00:40 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
Insajderska informacija: Milena ne jede puno :) slobodno je vodite sa sobom na more

Qq sad se i meni jede kukuruz. I štrudla.

Pef rano je da si se već vratila iz provoda. Lepo li je na tom Tasosu?

Nisam ni pomislio da možemo da se približimo DextU, samo malo da imitiramo.

Dujo nije bila ideja da nekog rastužimo.

Tedi briga je bespotrebna emocija ;) Hoće li dete u kamp?

Laku noć!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 00:46 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

http://www.detinjarije.com/dragi-muzu-krecem-na-odmor/

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 00:46 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Ufff! :?

Prvo su me Del i zene sa manjom decom nasmejali...do suza...a onda su me Jela, VlaMar, Teddi i Duja- ubili u pojam! :cry:

Ali, da se ova noc zavrsi veselije, uskacem-ja! :mrgreen:

Probacu, opet po secanju, sve, ili bar vecinu vas, da pomenem...odgovorim na postavljena pitanja..sve radnje radim! :mrgreen: :ljubac:

Ovako:

1. Gigi, sreli smo malopre apotekara iz Limenarije, naseg druga, sutra cemo znati kada moze da stigne mleko koje trazis! :ljubac:

2. Jeco, drzi se, k'o Boga te molim! Nedavno na netu nadjoh tekst, koji kaze da je crni kim jako dobar "protiv TE"! Molim te, ukucaj i prouci to! :ljubac:

3. VlaMar, :ljubac: , :romance-grouphug: , pricali smo, mnogo puta, na temu "nasi roditelji i mi-deca"...i, uvek se setim onog, vise puta postavljanog teksta sa neta, koji govori o tome da imamo strpljenja sa svojim ostarelim roditeljima, kao sto su oni imali sa nama, kada smo bili mali i zapocinjali svoj zivotni put...i onda mi se uzburkaju osecanja, do kljucanja! Ima tu i bola, i ljubavi, i sete, i besa, i nemoci- svega! :cry: Sto kaze Duja (a, verujte mi- svaka joj je na mestu, samo ste vi ovde, vecinom, dosta mladji od nas..."kad porastete, kaz'ce vam se"! ;) ...ovde ne zelim da kazem da ne znate sta je zivot, ali, verujte, svakoga dana, kako vreme tece, uveravam se u ispravnost i istinitost mnogih reci cutih od roditelja, starijih uopste! Narocito mi mamine reci postaju "kristalno jasne", sa protokom vremena! :|

E sad, to sto sam ja bila dete "po PS-u", sto sa mnom nisu imali nikakve muke, vec sam bila i "rezervni, vrlo odgovorni roditelj" i svojoj mladjoj sestri, sto sam sve sto radi VlaMar i ja radila kada su moji roditelji bili fizicki bespomocni ( a sa tatom imamo svakodnevnu "igranku" poslednjih godinu i po!)...paaa, "sve ce to narod pozlatiti"! Iz ove koze se nema gde! :shifty:

4. Drage mame i tate, Ivan i ja smo, ponovo, potpuno saglasni! Ivane, :ljubac: ! Jeste da oko male dece ima puuunooo posla, ali i uzivanja! Toga cete tek postati svesni kada porastu, pa neke druge problematike budu aktuelne! Verujte! :ljubac: Ponovicu, po ko zna koji put- meni je gajenje dece bilo "pesma reke", a imam "i jedno i drugo" (mnogi mozete da se podelite u tabore: "muska", protiv "zenske" dece!), :mrgreen: Uzivala sam u svakom trenutku njihovog odrastanja i jedina muka koju sam imala su bile decje bolesti, poneka povreda i sinovljev upis u srednju skolu)...priznacete, spram, 3 decenije "majkovanja", to je sitnica! :mrgreen: Provela sam, sama sa njima, "mnogogodisnja" letovanja i zimovanja, a znate koliko mi je samo pakovanje stresno! Zamislite moje pakovanje, pa jos dva "decja"! ) :smesko-gore-dole: Sto rece Jela, posle svega ostanu anegdote, na koje se smejemo i zezamo! :ljubac:

Mislim da sam ovim elaboriranjem "zaokruzila" pricu o "tuznom i ruznom"!

Sada idemo na onaj opusteniji i veseliji deo! :ljubac: :romance-grouphug:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 00:52 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Tek sad videh Jelinu poruku za štrudlu i Tedicinu za Exit... ovaj tetrapak nekad guta poruke, pa se povampire!

Jelo, malo je falilo da te pitam je l' gotov ručak!!! :D

VlaMar, meni se sad jedu... kne..e sa š..v.ma...

Sa DextOm ne pokušavajte da se takmičite, čovek ne diže glavu!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 01:01 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pef, i ti si tu?!
Mah, mah!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 01:07 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

I, "u zaru brzog odgovaranja", ne rekoh ni DOBRA NOC! Veliki pozdrav celoj ekipi, a trenutno poseban "nocnoj strazi" foruma! :ljubac: :ljubac: :ljubac: :romance-grouphug: :romance-grouphug: :romance-grouphug:

Za pocetak "referata", da objavim da Dela sutra ispracamo, a Gocu smo danas docekali! :smesko-gore-dole:

U nastavku, da kazem da je Delov potomak sladak kao secer i uopste nije takav kakvim ga tata opisuje! (znam da ce probati da me demantuje!), :smesko-gore-dole: , ali on zaista pojma nema kakvih "sotonastih malih spodoba" ima! Kao roditelj, vaspitac, neko ko je sa gomilom dece provodio vreme (i danas, samo kad se sama ne zabavljam ili odmorujem!), mislim da mogu da pravim poredjenja i da mi se moze verovati na rec...Del Junior je samo malo dete/beba, koje istrazuje svet oko sebe, proverava granice svojih mogucnosti, trazi da se vaspitava i upucuje...i- to je to! Ako je dete radoznalo, zivahno, ne znaci da je nemoguce! Nemoguca su samo deca kojima se niko ne bavi, deca koja nemaju ljubavi i paznje! Sa svom ostalom se da nesto uraditi! :D

Goca je stigla danas, a ja je nisam docekala sa frapeom, jer me je "cika Z" odvukao na Tripiti! :D Dobro, nije me bas vukao za kosu...i nisam bas bila "nevoljna"! :lol: Odmah je uskocila u bazen, sa svojim potomkom (koga znam "od bebe" i obozavam!), :ljubac: ! Onda sam im se pridruzila i ja, pa provela u divnoj, toploj vodi sigurno bar sat vremena (da li se secate kako sam "kudila" one koji se kupaju u bazenu, pored mora na koje su dosli!?) :oops: :oops: :oops: Iskreno sam uzivala, kao dete! :op: :op-op: Bazen nam je lep, nov, cist, slike cete videti kada se vratimo! :shifty:

Jack, hvala na razumevanju! :ljubac:

Ivka, SRECAN PUT i dobar provod vam zelim! :ljubac:

Boki, hvala na izvestajima! Danas si Zokija i mene nasmejao, dok smo citali na Tripitiju sta pises o "gradu duhova"! :mrgreen: :ljubac: Uzivajte! :ljubac:

Ovo je "mala digresija", prisecam se na sta sve treba da odgovorim! ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 01:15 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

VlaMar- ne bezi! Slika :ljubac: Evo me! Znam da imas viber! :lol: Saljem, saljem, dobices i ti! Teddi, nisam te zaboravila! Nikoga nisam zaboravila! Verujte, svakog trenutka se nesto desava ili slika, i neizostavan ste deo price, "hvatanja kadrova za vas", poredjenja situacija, spominjanja... :romance-grouphug:

Teddi, Jelo, Zmaki- Slika Slika Slika :ljubac: :ljubac: :ljubac:

Milenice, u poslednje vreme ste Petronije, Daca, VlaMar i ti bili "inventar kafane", ali, zar se ne secas kolike godine sam i ja to bila?! :shifty: Kako sam "vracala stare clanove", "izgubljene u bespucima svakodnevnog zivota"? Svako od nas je imao neki krizni period...ma o kakvom problemu da se radilo... :ljubac: Dobro je da uvek ima nekog "ko odrzava veciti plamen"! ;) :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 07 Jul 2016, 01:30 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Elem, da se prebacim, opet, na pricu sa Tasosa! :op: :op-op:

Sinoc smo bili sa devojkama u basti hotela "Potos" u Potosu...bilo je "grcko vece", uz "buzuki i suzuki", prava grcka muzika...uz dobro drustvo, nesto alkohola, vece je proslo divno! Po zavrsetku toga, nastavismo do "Tropicala"... :op-op: :op: ...pozdravljanje, koje uvek potraje, se podrazumeva...svasta nesto renovirano od objekata, ali, to je aktuelno samo ljubiteljima Potosa! :D Provod je bio dobar, ali za mene- kratak! Otisli smo vec oko 2, jer je trebalo sledeceg jutra sa Delom da idemo na Tripiti...nazalost, ujutro je poslao poruku da ipak ne idu...mi smo odlucili da ne menjamo plan, kada smo vec poranili, posle onakve noci! A bilo je veselo i vreeeelooo!

Otisli smo na skroz desni deo plaze, parkirali se u debeloj 'ladovini...plaza je bila skoro prazna...ono zauzetih "plaznih kompleta", pokrili su nasi i Rumuni...kasnije su se nakrcali i Turci...krenuli smo da biramo gde cemo...u trenutku, Zoki ode da vidi koliko kostaju "baldahinasti kompleti", kao bracni krevet sa po dva pripadajuca "lazy baga"...kad rece 15 €, tako sam pobesnela da me je cela plaza cula sta pricam! :x Krenula sam u "odvlacenje" sa Tripitija...Zoki ode do kafica da se raspita za cenu ovog kompleta, na kome smo, na kraju, uzivali...koliko se moglo... :mrgreen: ...posle nekoliko ponovljenih recenica, shvatio je da ova sto mu objasnjava pojma nema...dosao je do mene, i tu, na licu mesta, odlucismo da ostanemo, dok ne dodje "mali od naplacivanja", pa da vidimo...uto je vec bilo oko 11 h...dodje on, rece da je 10 €...opet ja pi*dim u sebi, ali vise ne tako dramaticno...i prelomimo i ostanemo tu! :op-op:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2105, 2106, 2107, 2108, 2109, 2110, 2111 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.