Del Boy je napisao:
Dobro jutro ljudi.
Kakvo beše stanje na plaži Metalia, ima hlada, jel kamenje u vodi...? I koliko je od pefkarija...ako se dobro secam trebalo bi da je 3,4 km?
Metalija ti je odmah pre Limenarije, tako da mislim da tu ima nekih 3km. Kad krenes iz Pefkarija, ima onaj restoran u kamp kucici na vidikovcu i odmah posle toga, a pre sume ima skretanje.
Na Metaliji nema hladovine i na ulasku u vodu su one klizave ploce. Ima kafic sa hladovinom iznad plaze. E sad, cini mi se da je neko spominjao da su sredjivali malo plazu i kafic za ovu sezonu, ali ne znam sta i kako. Lepa je plaza, steta sto je ulaz u vodu takav.
Lunatic je napisao:
Del Boy je napisao:
Rekao bih da su cene dosta skočile po restoranima..sve do 10e cene je otislo 1-1,5 na gore
Pre par dana se ortak vratio sa Tasosa. Malo mi je pričao o cenama, ne znam kakve su bile prošle 2-3 godine, ali u odnosu na Pargu i Krf, sve je dosta jeftinije. Mada ja sam i prošle godine dobio informaciju da je Parga jeftinija od Tasosa, tako da je pitanje koliko su moje informacije tačne.

Pa trebalo bi da su cene ove godine povecane na Tasosu, jer im je sada PDV valjda izjednacen sa ostatkom Grcke na 24%. Ranije su bili povlasceni sa 16%, kao nerazvijeno podrucje. Nikana je pisala o npr. girosu koji je sa 2,2-2,3 otisao na 2,5.