Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Četvrtak, 24 Septembar 2026, 20:37

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105497 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1881, 1882, 1883, 1884, 1885, 1886, 1887 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 27 April 2016, 08:05 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
За ову среду сам се одлучио за Викос кањон

:romance-grouphug:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2016, 08:10 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:29
Pol: Bata
Deki r-4 je napisao:
Inace ovih dana me nije bilo iz veoma opravdanih razloga.

:text-bravo:
Izostavljanje putopisa bi bilo iz neopravdanih razloga!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2016, 08:10 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

milenaidaki je napisao:
Petronije, je l to brojiš koliko ima dana do produženig vikenda? Nisam shvatila, radiš li ti?

VlaMar je napisao:
Radi Petronije sigurno, pogledaj samo njegove dnevne postove, prvi u 07:59, poslednji u 16:01 ;)

Управо тако :lol: :lol: :lol: .

Вламар, добри ти ови тизери. Него, радиш ли шта конкретно?

pefkari je napisao:
Moram da uradim ovo- :op-op: :op: :op-op: :op: :op-op: :op: ...pa vise puta...ne mogu jos da pricam... :shhh:

Неко весеље у најави? Снајка је постала вереница ;) ? :shhh:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2016, 08:13 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

petronije je napisao:

Kako su dobre slike, kao da si bio nad liticom u nekom zrakoplovu! Kad je ovo slikano i kojim putem se dolazi do kanjona?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2016, 08:15 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Deki r-4 je napisao:
Samo da mi je malo ovih zelenih ingerencija,sve bih ja te galebe banovao. ;) :D

Декија четворку за зеленог :orcs-cheers: :angelic-green: :mrgreen: :orcs-buttshake: !

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2016, 08:21 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Dobro jutro :romance-grouphug:

Petronije leže ti nebeske visine, fenomenalne su ti slike sa planina. I ove od jutros, i pamtim iz putopisa po austrijskim brdima i sa Suve planine... svaka čast.
petronije je napisao:
Вламар, добри ти ови тизери. Него, радиш ли шта конкретно?
Nisam ti ja egzibicionista pa da postavljam to na youtube :lol:

Počeo sam da pišem. Evo vama ostavljam da birate, da krenem na forumu pa svakog dana (trudiću se) da dodajem po jednu atrakciju ili kvart koji sam obišao ili da se strpite još 10-15 dana da sve ispišem, podignem fotke na server za foto album pa da objavim na portalu.

Deki lepa avantura i podsećanje na školske dane. A sigurno je i ekipa dobra, nas maksimalno 15 dođe i na poslepodne u kafani, a ne za vikend da se ode negde.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2016, 08:23 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

dejevla je napisao:
petronije je napisao:

Kako su dobre slike, kao da si bio nad liticom u nekom zrakoplovu! Kad je ovo slikano i kojim putem se dolazi do kanjona?

:text-thankyoublue: :text-thankyouyellow:

Овде имаш мапу тог краја. Иначе, до овог видиковца се стиже из села Монодендри, у области Загори, изнад Јањине. Баци поглед на цео путопис ;) . Тамо је мало детаљније, а има и још фоткица :D . Иначе, све се дешавало пре тачно две године, у време првомајских празника.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2016, 08:27 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

VlaMar je napisao:
Počeo sam da pišem. Evo vama ostavljam da birate, da krenem na forumu pa svakog dana (trudiću se) da dodajem po jednu atrakciju ili kvart koji sam obišao ili da se strpite još 10-15 dana da sve ispišem, podignem fotke na server za foto album pa da objavim na portalu.

Лично сам за варијанту постепеног дозирања, да не дође до предозирања :lol: . Мени је лепше да читам појединачно. Кад је све одједном, некеко се од шуме не види дрво. Журим да прочитам све и промакне доста тога. Овако, ту је и она компонента ишчекивања следећег наставка. Удри ти то ко Мала невеста, у 7234685734265938460 наставака :smesko-levo-desno: .

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2016, 08:35 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pročitah ja to onomad, ali druženje sa čika Alchajmerom čuda čini. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2016, 09:23 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

:haha: :haha: :haha:

http://mondo.rs/a897524/Mob-IT/Vesti/Dildo-Dron.html - uređaj za hands-free masturbaciju

:haha: :haha: :haha:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2016, 12:06 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Pol: Seka
dejevla je napisao:
http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/1484176-ovo-su-najneverovatniji-srbi-u-istoriji-1976-su-u-svom-brodicu-krenuli-na-put-oko-sveta-koji-je-trajao-31-godinu

Za ovo treba imati hrabrosti ... i para u šteku.

VlaMar je napisao:
Radi Petronije sigurno, pogledaj samo njegove dnevne postove, prvi u 07:59, poslednji u 16:01 ;)

Dobro veče :romance-grouphug:

Evo još malo slika Barselone, malo drugačijih od onih koje će se naći u putopisu.

Scena iz Katedrale - U vrtu katedrale i danas žive guske, 13 njih; u srednjem veku bi guske svojim gakanjem odale svakog lopova koji bi po noći hteo ući u katedralu i opljačkati je; ta tradicija držanja gusaka uz katedralu održala se sve do danas.

Slika

Petronije se javlja najviše u radno vreme, isto kao i ja! :shifty:

Guske su spasle i Rim! Možda bih mogla da držim guske u mom dvorištu? Moj pas je isuviše prijateljski naklonjen svim ljudima (pa i lopovima), koji mu se lepo obrate... :think:

pefkari je napisao:
:op: ...pa vise puta...ne mogu jos da pricam... :shhh:

Tasos li je za provmajske praznike? :pray:

petronije je napisao:

Slika

:o Fantastično!

dejevla je napisao:
Deki r-4 je napisao:
Inace ovih dana me nije bilo iz veoma opravdanih razloga.

:text-bravo:
Izostavljanje putopisa bi bilo iz neopravdanih razloga!

Hoćemo putopis, hoćemo putopis!!! :op-op:

VlaMar, mislim da je bolje da ti sve završiš, pa tek onda da postaviš putopis. Ako počneš postepeno, to može da preraste u veoma retko, kao što ja pišem o Rimu. :shifty:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2016, 12:20 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Ako ove godine budemo išli na Krf (o kom vrlo ozbiljno razmišljamo, pošto je po meni jedan od najlepših gradova u Grčkoj, što je uslov pod 1 - smestti se blizu lepog i nekog većeg grada) , stvarno bi mogli da obiđemo ovu lepotu.

viewtopic.php?f=30&t=227#p18493

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2016, 12:54 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
VlaMar je napisao:
Ne želim da te nagovaram, ali ne mogu da smislim nijedan drugi grad u kome možete da podmirite potrebe i dece i vas i da budete na plaži.
Zaista za ljude koje ne vole plažu ceo dan, nego da na odmoru kombinuju čvarenje na suncu i obilaske čini mi se idealna kombinacija. Istina da idem kolima možda se ne bih smestio u samoj Barseloni, plaže su lepše u Costi ili Ljoretu.

I ja se slazem sa tobom da je Barselona idealna za tako nesto. Zato smo i planirali put tamo. Sigurna sam da postoje mesta koja bi deci bila zanimljiva. Problem je u tome sto mi ne zelimo da vidimo "nesto" od zgrada vec SVE :lol:
Jos jedan razlog zbog koga smo odustali je vreme putovanja. Po prvobitnom planu, trebalo je da idemo u drugoj polovini juna, kad nije bas tako vrelo. S obzirom da se to promenilo i da na odmor necemo moci pre 15. jula to je jos jedan razlog za odustajanje.
Milena, sto se tice cene, ne mora uopste da bude skupo ako se dobro isplanira. Ja sam nasla low cost gde bi karte za nas cetvoro izasle manje od 600e. Smestaj se moze naci povoljan preko Airbnb-a. Skuplje je nego letovanje u Grckoj ali ne drasticno.

I ja razmisljam o Krfu, ali i Lefkadi. Ne znam samo jesu li uspeli da saniraju plaze i puteve nakon proslogodisnjeg zemljotresa :think:

Ako imate neki predlog, gde su lepe plaze ali i gde ima da se vidi nesto sem toga, pisite :smesko-levo-desno:

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2016, 14:05 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Urb, da li je 600e za avio karte za Barselonu sa svim taksama? Koliko košta smeštaj preko Airbnb-a? U principu, smeštaj u Španiji, čak i u hotelima sa PP je upola jeftiniji nego u Grčkoj. Ono što nas kosi jesu avio karte + paprene takse. Mi smo hteli da idemo kolima u Španiju, pa kada se sabare potrošnja za benzin, prenoćište usput, putarine, izađe stvano previše. Dovoljno je da bude i za 500e više (a jeste), ne mogu da kažem da je to zanemarljivo.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2016, 14:24 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Što se tiče dileme Lefkada ili Krf, prema momo mišljenju mogu da ti kažem da ti je u principu svejedno, odnosno veoma je lepo na oba mesta. Lefkada ima više peščanih plaža, jer na Krfu su uglavnom kamenitie, muljevitie isl (osim nekoliko velikih na jugu i delimično plaža u Dasiji), ali sve su lepe na svoj način. Krf je veliko ostrvo, pa biste dosta vremena provodili u kolima, ali Lefkada ima baš nezgodne krivine. Grad Krf je veliki i ima prilično da se vidi, ali zato možda nije pogodan za obilazak po vrućini, posebno kada su deca mala. Grad Lefkas je manji, ali vrlo lep i šarmantan, uživanje je šetati uveče u njemu. Na Krfu imate super Aqua park, pa to posebno preporučujem za vas!!! :)
Koliko se sećam, na Lefkadi je bila oštećena samo Egremni plaža, videćemo da li su je sanirali.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105497 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1881, 1882, 1883, 1884, 1885, 1886, 1887 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.