Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Petak, 25 Septembar 2026, 22:52

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1819, 1820, 1821, 1822, 1823, 1824, 1825 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Nedelja, 27 Mart 2016, 14:50 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Pol: Bata
dujaspasa je napisao:
Rešila sam da ujutru okrenem list! Ima da pustim muziku i da sadim cveće u bašti koje mi je danas stiglo iz Flore, popićemo po kapućino... Onda ću da nateram Spasu da raspali roštilj, otvorićemo jedno lepo vino i " nek ide život" ... Možda ću ga posle ručka odrati jedan jamb! Predveče ćemo u šetnju i možda svratimo na neku izložbu. Eto tako!

Ovo je najbolji odgovor na prethodni deo tvog posta. :clap: Jedina odbrana od talasa losih vesti je da se covek okrene svojim licnim zadovoljstvima i stvarima koje ga cine srecnim. Ne moze se kriva Drina ispraviti tako da jedino sto nam preostaje jeste da budemo srecni u nekom svom svetu i ciniti sebi gust. :P Ostalo ide kako ono hoce sekirali se mi ili ne svejedno je. :confusion-shrug:

Tedi je napisao:
Ajde evo i malo lepih vesti - secate se Deda Mraza? Konacno se opametio, danas stigla prva rata obestecenja za povredu! Mora u tri rate, ne moze odjednom, siromasi, nema se, al odrah ga lepo! Bice onako za jedno letovanje!

Tedi stoji li taj Deda Mraz jos uvek ispred pekare ?? :think: Mogao bih i ja da mu se poturim u liniju kretanja te tako izazovem faul u moju korist. :whistle: Valjala bi mi jedna dobra odsteta kao nikad pre. ;) :lol:

Dobar dan ostrvljani . . . :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 27 Mart 2016, 15:10 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Pol: Seka
Nema ga, leci ranjenu ruku od moje glave! Al mozda stave uskrsnjeg zeku, pa ti okusaj srecu!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 27 Mart 2016, 16:19 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Fino smo ručali kiseli kupus sa butkicom! Onako malo propržim slaninicu, pa na to stavim glavicu kiselog kupusa isečeno na osam delova, pa raširim kao cvet, pa izmedju uglavim sečenu butkicu, malo lovora i bibera, pa u dvorište na tiiihuuu vatru jedno 5 sati! Mmmm, prste da poližeš! Uz to ide belo vino! :sator:
Dok smo mi vredno radili u bašti širio se miris. Mislim da se ceo komšiluk zamirisao. Naša ulica je dušu dala za šetnju i naročito nedeljom ima puno onih što kao trče, a duša im izašla na nos! :character-oldtimer: Puno majki sa bebama, očeva koj decu uče da voze bicikl... Baš lepo! :P
Evo, sad sam na pauzi. Imam još malo da počistim i dosta za danas!

Tedi, pa to je super! Daš te krenulo! :P

Daco, jel uživate? Jedva čekam da se vratite pa da nam, na tenane, ispričaš kako je bilo i postaviš tvoje lepe slike. :sneg:

Deki :Deki-R-4: , morao bi da prvo malo uvežbavaš, pa tek onda da prodješ pored Tedijinog zeke, da se ne skršiš previše! :nja-nja: Pa zar ti nemaš dovoljno takvih "zeka" na tvom poslu?

Zoki pozdravi Pefkari! :ljubac:

VlaMar, jel kod tebe bio Deda Mraz i dao ti slobodan dan? :op:

Milena, jel ti bolje? :sad-fever:

Dobar dan Svima... :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 27 Mart 2016, 16:43 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Spasa mi sad ispričao vic! :haha:
Pitao Mujo Sulju:
"Suljo, sta je to Dan žena?"
Konta Suljo, konta...
"To ti je Mujo isto što i Noc vještica, samo što je po danu."

Pitam ja Spasu-Hirona što meni sada pričaš taj vic? Šta sam ti ja zgrešila? A on mi kaže da se od kad je bio beba nije toliko načučao (valda misli na noši ( prim. prev.)) kao danas, jer je celo pre podne plevio korov u bašti! :haha: Kao, ja ga naterala! :angry-tappingfoot: a nisam života mi! :angelic-green:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 27 Mart 2016, 22:54 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Hvala Dujo, bolje sam, samo ne znam sto me danas celog dana bli glava, moze biti da ipak nisam bas skroz zdrava. Jos ovo skraceno vreme, a ja "pamena" danas odem u trzni centar da pazarim neku garderobu, nisam bas odavno. Sada ne mogu da se saberm da je vec 23h
Dujo, divna si sto na sve nas mislis!

Srecan Uskrs svima koji danas slave!

Tedfi,cestitam za dobijene parice i stvarno da ih potrosis na letovanje!

Zoki, pozdravi Pef i od mene, kada je vec nema da svrati u nas kafic!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 27 Mart 2016, 23:08 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Dobro veče :romance-grouphug:

Srećan Uskrs svima koji ga danas proslavljaju.

Bravo Tedi, tebi će Deda Mraz da donosi poklone pola godine, sigurno si bila baš dobra.
A nešto mi pade sada napamet opis tvog smeštaja u Parizu, da li ti to planiraš da nosiš i rekete i tenisku opremu :o

Dujo, onako 50%-50%.

A hoće li neko da me podseti šta / kako treba da podesim u profilu da bih video ispravno vreme :oops:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 27 Mart 2016, 23:24 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

milenaidaki je napisao:

Tedfi,cestitam za dobijene parice i stvarno da ih potrosis na letovanje!

!

Milenice znas me! Veruj trazi se ovde za racun za struju (koju ce nam iseku garant zbog dugova), popravku automobila , itd.itd, al ja tvrda srca- nema nista, oroceno u banci za letovanje!,,

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 27 Mart 2016, 23:28 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

VlaMar je napisao:
Dobro veče :romance-grouphug:

Srećan Uskrs svima koji ga danas proslavljaju.

Bravo Tedi, tebi će Deda Mraz da donosi poklone pola godine, sigurno si bila baš dobra.
A nešto mi pade sada napamet opis tvog smeštaja u Parizu, da li ti to planiraš da nosiš i rekete i tenisku opremu :o

:

Slusaj, vec nosimo garderobu za 2 godisnja doba (Pariz i Alpi), skije, pancerice, kacige, jos samo reketi nam fale! Kaze moj dragi da ce nas sigurno staviti u logor za izbeglice kad me vide sa tonom prtljaga! Jos kad procitah da u Parizu u metrou uglavnom nema pokretnih Stepenica! Inace proverih cene tog tenisa u Parizu, nista strasno, malo jace nego kod nas. Cudi me to, kad je sve drugo skupo!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 27 Mart 2016, 23:54 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Tedi kave to lokalne terene gledas ?? :doh: More kad si vec dobila Pariz cepaj sestro slatka na glavni teren RG kompleksa, direktno na sljaku Filip Satrije stadiona. :greetings-clappingyellow: Kad je bal neka je na vodi. ;) :D

dujaspasa je napisao:
Deki :Deki-R-4: , morao bi da prvo malo uvežbavaš, pa tek onda da prodješ pored Tedijinog zeke, da se ne skršiš previše!Pa zar ti nemaš dovoljno takvih "zeka" na tvom poslu?

Dujo pa vezbam ja skoro svakodnevno u svojoj kuci. :doh: Htedoh reci da moja draga redovno vezba strogocu nadamnom,pa sto se toga tice ja sam maksimalno utreniran i spreman. :shifty: Na poslu je milina kako zna da bude u kuci. ;) :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Mart 2016, 00:15 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Malo smo se prošetali i otišli kod kumova na prefarans. Evo nas već kod kuće, a tek je 23 h na našem forumu! :shifty: VlaMar, kad saznaš kako se menja vreme objavi!
Pretpostavljam da se udje u profil, pa u podešavanje foruma, tamo se pominje vreme. Ali dalje ne znam...! :snooty:
To će nama zeleni da objasne! :pray:

Kako sad da ovako rano idemo da spavamo? Na satu je već prošla ponoć?
Pošto je toplo veče, sedimo u staklenoj bašti.Ja "manijački" gledam da nije nešto izraslo od semenki koje sam jutros posejala? :doh:

E moj Deki :Deki-R-4: ! Tako ti je to! Verovatno zato VlaMar izbegava matičara :haha: , ali doćiće maca na vratanca!

Urbi, jel ti se vratio sinak sa planine? :banana-skier: :sneg: Sigurno su se deca nauživala!

Tedi, pare ne daj! :whistle:

Laku noć Svima... :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Mart 2016, 01:32 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 18 Avgust 2014, 23:32
VlaMar je napisao:
A hoće li neko da me podseti šta / kako treba da podesim u profilu da bih video ispravno vreme :oops:

dujaspasa je napisao:
Pretpostavljam da se udje u profil, pa u podešavanje foruma, tamo se pominje vreme. Ali dalje ne znam...! :snooty:

Korisnički Kontrolni Panel - Podešavanja foruma - Daylight Saving Time je uključen: DA

Ali da se ne mučite, to sam ja crveni upravo podesio svima...

Elem, pogledajte malo šta ima na adresi http://portal.putovanjausrcu.rs :whistle:

Laku noć

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Mart 2016, 01:54 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
Brzi je napisao:

Elem, pogledajte malo šta ima na adresi http://portal.putovanjausrcu.rs :whistle:

Занимљиво...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Mart 2016, 08:01 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

petronije je napisao:
Brzi je napisao:

Занимљиво...

...Декстоња потписује гастрономску секцију :clap: !

У његовом стилу, свима нек је ДЈ!

Poslednji put menjao petronije dana Ponedeljak, 28 Mart 2016, 08:08, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Mart 2016, 08:04 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Данас мењамо локацију. И даље смо на мору, али Северном. Мало Ротердама, чудна плава зграда, поглед са Еуромаст торња на на град, мостови Виљемсбруг и Еразмусбруг...

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Mart 2016, 08:11 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Brzi je napisao:
Korisnički Kontrolni Panel - Podešavanja foruma - Daylight Saving Time je uključen: DA

Ali da se ne mučite, to sam ja crveni upravo podesio svima...

Директоре :D , ово не ферцера за неулоговане кориснике. Тамо је још увек прошло време... Можеш ли и то да средиш?

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1819, 1820, 1821, 1822, 1823, 1824, 1825 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.