pefkari je napisao:
:ljubac:
Milenice, zaboravih jos nesto vazno: medju lekarima i sestrama ima i mojih prijatelja i poznanika, koji su divni, ali- DIVNI ljudi! I, kao i u svih drugim sferama, i u ovoj ima dobrih ljudi i strucnjaka...i- onih drugih! Verujem da si se strasno nervirala, jer sam se mnogo puta nasla u istoj situaciji! Ti si jos i fina kako si sve to opisala!

Pisala sam, davno jos, kako smo se "proveli", kada nam je cera, pre par godina, dobila temperaturu 40, par dana pred povratak u Moskvu...padala je u nesvest (bukvalno!), jedva smo je doveli do lekara u Domu zdravlja, a onda je takva, klonuci po stolicama, cekala jos 40 minuta da je lekar primi...u cekaonici je bilo nekoliko pacijenata, ovo je zaista bilo urgentno, a lekar, koji je trebalo da primi nase dete je "zabavljao" jednu baku, koja je, slicno mom tati, dosla "da se razonodi" i "poprica malo sa doktorkom"!?

Sve razumem, ali, brateeee....?!!!! Zna se, valjda, sta ima "pravo prvenstva"!

Draga Pef! Apsolutno si u pravu i ja zaista poštujem lekare i svo medicinsko osoblje, ali kada je neko bezobrazan i to kada je čovek u tako nekoj muci, jako se izenrviram! Verovatno ne može baš svako da radi taj posao!
Napokon mogu i ja da kažem DOBRO JUTRO, jer danas je mom sinku posle 3 dana spala T ispod 38. Juče je celog dana takoreći neprestalno kašljao i napokon odemo kod NAŠEG izabranog lekara i ta žena mi se dopala. Pre svega svojim pristupom detetu, obraćala mu se sa dušo, maco itd, a izgleda da je dobar i doktor. Rekla mi je da je ovaj virus, koji je trenutno aktuelan jako uporan, dugo traje i da je kod mog sina toliko grlo crveno, pa mora da mu uključi i antibiotik. Naravno, nastavljamo i sa čajevima, vitaminima itd... Evo, danas se već mnogo bolje oseća!