Lunatic je napisao:
Video sam da nema vajde od toga.

Imamo neku ceduljicu na Julijinoj kuci u Veroni, izgleda da to ima vise efekta.
A, je l'? Meni to niko nije rekao...samo da je uhvatimo ispod ruke...

...mi- zene...a muskarci da joj protrljaju "jednu stranu gornjeg trapa"...
dujaspasa je napisao:
Znala sam daš pridići Zokija, al' pusti ga malo i napolje. Ko zna, možda kad ti odeš na plivanje on izlazi?

Gde ga baš strefilo na praznik?
Ma, ja ga ne drzim...i, mogao je da ide gde hoce, samo nije imao mnogo snage...tako da mi je priustio mala zadovoljstva i time se "iskupio" za to sto praznik provedosmo ovako...

Odvezao me na bazen, pokupio me odande, odveo na pizzu na omiljeno mesto i posle do sestre....dan mi je bio ispunjen ljubavlju, mazenjem i uzivanjem za nepca, bila sam sa onima koji su deo mene...i, sta covek vise da pozeli?!
milenaidaki je napisao:
Vreme je uglavnom suncano samo ujutro tmurno. Kisa pada nocu, a predvece malo prsne. Razbismo se od hodanja, ali svasta smo videli. Suta u Vatikan, uvece povratak u Srbistan. Ostale fotke sa fotoaparata kacim kada se vratim
Pozdrav i ljubac!
Za sve napisano-

i

! Bas mi je milo da uzivate!
jack je napisao:
Najslobodnija, širokougaona

Vickasta mala!
jack je napisao:
Ne gledamo te domaće komeNdije...
Nego, htedoh da vas priupitam nešto, ako znate: kad smo se vraćali danaske, tu gde se iz Bataje uključuje na autoput primetih putokaz 'Belgrade waterfront 10km', pa isto na 9km, 8... do 4km (pre SC)
Kad ih postaviše? Prođosmo tuda u prošlu sredu i rekla bih da toga nije bilo..
E, vala, nasmejes me i kada nije mesto sali!
"Tugo moja pregoleeemaaa...."
Deki r-4 je napisao:
pefkari je napisao:
Zoki me ceka da gledao neki film... ceo ...
Pef jel onaj za odrasle ili neki svedske produkcije mozda ??

Ih, bre, Deki, prematora sam ja za te "akcije"! Bilo nekad!

Neki blesav film (bio) sa Rajanom Rejnoldsom...50 % nisam gledala, a 100 % nisam razumela o cemu se tu radilo....

za sve putnike i "sedeoce" u lepom nam glavnom gradu Otadzbine!