ZMAJA je napisao:
Može li ova?
Ova?
Ili ova?
Ili možda ova?
Ili...
Neko je "opsednut" klupama"!
Svaka je lepa, a najvise mi se svidja to sto su prazne i sto covek moze da biiiraaaa gde ce da se pruci!
dujaspasa je napisao:
Nego, malopre sam se vratila iz grada (tako mi Zemunci zovemo Beograd)
I "mi" Novobeogradjani!

U stvari, ja ne znam ni sta sam!

Srce "vuce" u centar", a "trap" na Novi Beograd!
Jedan brzopotezni pozdrav, mora da se uci! Idem veceras na cas...

sam od plivanja i putovanja do kuce (susenje kose, tegljenje ranca od 10 kila...),ali moram da zavrsim ucenje pre rucka! Posle necu imati kad...
Danas mi je bio naporan "plivacki dan"...imam tamo jednog drugara", jednog simpaticnog cika doktora, koji mnogo voli da prica, narocito sa mnom!

Volim i ja sa njim, ali- nemam vremena! Ja u bazen udjem da plivam, a ne da se druzim!

I, vidim ja da je covek nabacio neku "ludacki dobru bojicu"...pitam ga "odakle mu to", a on kaze: "Bio sam dve nedelje na Kubi!"

I krene da se zali na agenciju, na Kubance, "gori su od nas 5 puta", tako rece...

...uplatio je aranzman u nekoj slovenackoj agenciji...sad je trazim, da vidim sta sve pise...nisu mu rekli, da za povratak (preko Meksika), mora da ima vizu...i, vratili su ga, potrosio je trecinu cene aranzmana da se vrati drugim putem, preselo mu putovanje...
Da! I, srecna nam, svima, kineska Nova godina!

Kuku majbolja drugarica mi je trenutno na Kubi, nadam se da nece ovo da je strefi!