ZMAJA je napisao:
Sad će Deki

da se pojavi da te posluži pićem.
VlaMar je napisao:
Ja Dekija večeras neću moći da čekam.Laku noć!
Lunatic je napisao:
Деки је вероватно славио победу синоћ, па од силног славља, заборавио да се јави.
milenaidaki je napisao:
Ne znam šta se desilo sa Dekijem, pa sinoć nije došao da sipa pićence. Pa dobro, ne mora uveče uvek da se pije . . .
Jel me to nocas neko trazio ??

Izvinjavam se bio sam opravdano odsutan,nakon posla otidjosmo gospodja i ja u posetu starim prijateljima pa ostasmo malo duze od planiranog. Uz jos jednu pobedu i sjajno drustvo vreme brzo proleti.

Nemojte se ljutiti popicemo pice na moj racun.
Ivka nadam se da ce tuga brzo proci a problemi se nekako resiti.

Kao prvu pomoc pozivam te na sto cesce druzenje na ovom nasem ostrvu,provereno leci sva teska i tuzna emotivna stanja.
Ovde slobodno mozes da se izalis niko ti nece zameriti,samo ces dobiti podrsku i adekvatnu terapiju u vidu pozitivnih vibracija.
Ivka odoh posle da pogledam tvoj debitantski putopis,nesto slicno od tebe ocekujemo i na kamperskoj temi.

da ne zaboravim i ono obecano picence
Urb hvala i vama takodje sve najbolje.

Proci ce losi dani i neposredno nakon oblaka granuce sunce.

E sad ja znam da ti volis zimu i sneg ali je ipak sunce sinonim za nesto lepo i vedro sto ce doci.

Zelim ti potpuni oporavak i ispunjenje svih zelja u nastupajucoj godini.
Kad smo vec u vojvodjanskoj ravnici razmisljam gde li nam je
Jeluska ??

Pojavljivala je se povremeno ali brze ode nego li dodje,sigurno je u njenom paklenom ritmu.
Jelo ako uhvatis malo vremena pojavi se da caskamo i malo se zajedno opustimo,uzeleo sam te se.
Blazo baciio sam oko na postavljeni link sa tvog putopisa,za pocetak izgleda odlicno.

Skoro pa kao
Dextov slovenacki zelenopis.
Petronije i
VlaMar dosta sam vas hvalio odoh da trazim neki razlog da vas malo kudim.

Strah me je da se ne pokvarite.

Strasan ste tandem nema sta.
Odoh da malo vitlam po forumu i iscitam nesto novo,mada je meni vecina putopisa nova.

Ne postizavam da citam silno kvalitetno stivo od ovog caprazdivanisanja po kafani.
Dobro vece ostrvljani . . .