Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Ponedeljak, 05 Oktobar 2026, 07:41

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1580, 1581, 1582, 1583, 1584, 1585, 1586 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 30 Decembar 2015, 12:00 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Pol: Seka
Ja ne volim gužvu za novu godinu i spremanje gomile hrane, ali volim slobodne dane ( :) ), volim porodična okupljanja, sedeljke sa prijateljima, volim kada padne sneg za vreme praznika, volim okićene jelke u kući, volim okićen grad (kolko-tolko), dobijem i neki poklončić... Dakle više volim nego što ne volim.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 30 Decembar 2015, 13:57 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 18 Avgust 2014, 23:32
Pol: Bata
Ja volim novu godinu, ali imam poprilicno subjektivan razlog za to. :-D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 30 Decembar 2015, 14:14 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Dobar dan svima! :op:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 30 Decembar 2015, 14:17 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Avgust 2014, 12:48
Ја је волим само зато што нећу радити 10 дана. Не знам како је некима, који раде већ 2., али ја нећу радити 10 дана. Поздрав за Дел Боја. :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 30 Decembar 2015, 14:31 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Ja generalno ne voli tu euforiju oko Nove godine. Žao mi je zbog toga. Nekako, nemam volje da se veselim, da praznikujem, to mi je sve veštački kada živim u sredini gde se stalno skraćuju spiskovi sa neophodnim stvarima za kupovinu. Kakvoj Novoj godini da se nadam? Da će se nešto promeniti na bolje - neće. Da je ovo život dostojan čoveka - nije. Da sad zato što je nova godina otkačim, kupujem mahnito, spucam pola plate na jedno veče dočeka gde se obžderavam jelom i pićem (što opet ne smem iz zdravstvenih razloga), nemam ni želje ni volje. Da odemo negde gde je toplo ili negde gde ima snega ili jednostavno da odemo negde, nema para. Uvek je nešto drugo prioritet. Eto, zato ja ne volim Novu godinu i tu euforiju oko nje.
Kod nas u porodici se nikada nisu kupovali pokloni za Novu godinu. Ja sam mislio da to ima samo u filmovima. Dok si mali tu je Deda Mraz, posle šipak.
Nadam se da će predstojeća godina biti ipak malo bolja. Ne očekujem obećani boljitak, nego samo da bude manje ružnih vesti. Ova 2015 je stvarno preterala sa negativnim događajima. Što je dosta, dosta je.
Dobra vest je da sam danas sračunao da imam kad uračunam i sutrašnji dan koji neću raditi zbog odlaska na neki pregled, još 14 dana starog godišnjeg. Tako sam ja lepo spojio sve ove praznike. Bilo bi dobro spojiti ih sa 1. majem ali nedaju dušmani. I ovo je dobro. Od sutra pa do 11.01. sam na godišnjem. Od putovanja i skitanja nema ništa ali ću se barem naspavati i odmoriti.
Još 1,5 sat i počinje relaksacija.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 30 Decembar 2015, 14:36 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
Lunatic je napisao:
Ја је волим само зато што нећу радити 10 дана. Не знам како је некима, који раде већ 2., али ја нећу радити 10 дана. Поздрав за Дел Боја. :mrgreen:

:angry-tappingfoot:

dobri den

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 30 Decembar 2015, 15:03 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Brzi je napisao:

Eto razloga da se i mi radujemo, kada je našem preCedniku divan dan. :)

dujaspasa je napisao:
1. Ja, brate, volim sve! :op:
2. Jedino ne volim da idem u restoran na doček. Ustvari, volela bih sa manjim društvom i muzikom bez velikog ozvučenja

1. e to volim! :ljubac:
2. mi ćemo ići u neki restoran sa muzikom bez velikog ozvučenja, trebalo bi da to bude ok :)

Del Boy je napisao:
Lunatic je napisao:

:angry-tappingfoot:
dobri den

:lol: Del Boy, kojom ćeš mukom da ga mučiš? Ako ti je lakše i ja ću da radim već 4. januara.

IvanBP je napisao:
Kakvoj Novoj godini da se nadam?

Uh :doh: Ivane, da smo mi živi i zdravi, nemoj tako sivo da gledaš. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 30 Decembar 2015, 15:05 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 00:47
Brzi je napisao:
Sexaš se samo za praznike? :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 30 Decembar 2015, 15:17 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 14:25
Drugari,
samo da vam mahnem ako me već niste zaboravili :)
Ne znam da li volim Novu godinu :-|
Znam da sam nekad jako volela ''prednovogodišnju'' atmosferu.
U svakom slučaju :occasion-xmas:

I :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 30 Decembar 2015, 15:28 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Milena, živi jesmo, zdravlje polako popušta. Stalno loše vesti oko nas. Stvarno ne mogu da se nadam nekoj svetloj budućnosti. Ne mogu da se zadovoljim samo time da smo živi, da su deca zdrava, rastu i da su oni dobro i veselo. To su stvari koje treba da se podrazumevaju. Ja mislim da je život ipak nešto više od toga. Sve sam svesniji da je to tako i zato možda zvučim sivo i depresivno. Nisam ja depresivan samo sam shvatio da sam pogrešio što nisam sa 20 godina spakovao prnje i otišao odavde (mada nisam ni imao prilike ako ćemo iskreno).

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 30 Decembar 2015, 15:52 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 12:50
Vidim da je palo izjašnjavanje po pitanju Nove godine, po sistemu volim-ne volim-ravnodušan sam.

Generalno ni ja nisam euforičan. Gledam da pozavršavam sve posliće do 3-4 dana pred Novaka jer ne mogu da smislim atmosferu smaka sveta koja se dešava u finišu ističuće godine.
Nisam od onih koji idu u kafane, ne igram po stolovima ne padam u dert i sevdah.
Magija Nove godine se izgubila još pre 20-setak godina. To valjda ide s godinama. Hvatam sebe u pitanju: Čemu da se radujem i šta da proslavljam kad sam svake godine sve stariji i stariji. Uz to obavezno radim za praznike.

Ipak, volim taj praznik. Zbog deteta se trudim da održim malo te magije. Volim i ja rusku salatu, sarmu, pečenje, 4 skakaonice i novogodišnji koncert Bečke filharmonije. Čak sam slobodan 31 uveče i celog prvog januara (što mi se nije desilo u poslednjih 10 godina) tako da se nadam opuštanju u krugu porodice i prvog januara u krugu prijatelja.

Iz još jednog razloga sa nešto većom radošću čekam istek ove godine. Pre svega zbog toga što su se mnogim mojim prijateljima i poznanicima izdešavale loše stvari, što je neminovno ostavilo trag na njihovoj duši ali i duši nas koji ih volimo. Znam da protekom te godine nećemo popraviti ono loše što se izdešavalo, ali bar da joj zalupimo vrata i kažemo "ne povratila se".

Ostaje nam da verujemo da će naredna biti bar za nijansu bolja, a i sama nada je vrednost po sebi.

Ivan pomenu da neke stvari treba da se podrazumevaju. Na žalost, ništa se u životu ne podrazumeva i stalno sebi govorim da ne smem obične stvari da prihvatam zdravo za gotovo i kao podrazumevane. Uživajmo i radujmo se tim "podrazumevanim" stvarima dokle god se podrazumevaju. Sve preko toga je bingo!

Slavili ili ne slavili, svima vam želim da se ispuni makar delić onoga što budete poželeli i da se i dalje okupljamo i družimo što fizički što virtuelno.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 30 Decembar 2015, 16:10 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

:clap: Divno rečeno Blažo, ipak čemo se u novogodišnjim trenucima skrastiti pored voljenih, porodice i prijatelja. :romance-grouphug: Teško će biti onima koji su nekoga izgubili u prošloj godini, ali nadam se da će u blizini biti nekoga ko će ih utešiti.

Jelooo :ljubac:

IvanBP je napisao:
(mada nisam ni imao prilike ako ćemo iskreno).

Pa onda nema šta da se brineš! :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 30 Decembar 2015, 16:55 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Зоки je napisao:
Brzi je napisao:
Sexaš se samo za praznike? :)

Ovo je bilo stvarno, nije vic.
Pitao sinčić mog prijatelja: " Tata, tata, ta to znači ...eš?" :o
On, zgranut, pita sina gde je to čuo. Klinac mu kaže da ga je devojčica u obdaništu pitala da li hoće da je ...! Ne znajući kako da mu objasni, on ga pošalje da pita mamu.
Na to će mama : "Ti joj kaži da ćeš da razmisliš! A tata je zaboravio šta je to, jer on to radi samo zadnjeg petka u mesecu, ako je paran dan! " :haha:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 30 Decembar 2015, 17:59 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
Milena :ljubac: Hvala ti, divna si!

NG volim samo zato sto smo par dana svi na okupu. Nadam se da ce Aeroflot leteti po redu voznje i da cemo sutra uvece svi zajedno do trga da slusamo Van Gogh :music-rockout:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 30 Decembar 2015, 19:15 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
Udarite jos jednu crtu tamo pored ovih sto ne vole ovu euforiju.
Kao da je sutra kataklizma!
Aj da razumem zasto se hrana i pice kupuju u abnormalnim kolicinama ali jbt.koji ce ti djavo džak brašna, 3x24kom toalet papira, 3 šampona, 4 paketa vode :shock: :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1580, 1581, 1582, 1583, 1584, 1585, 1586 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Bing [Bot] i 2 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.