Petronije nisko momce neka je sa srecom princezin prvi mesec zivota.

Zelim ti od srca da te "zeza" sto duze i sto vise,od toga deca bolje rastu samo da znas.

pefkari je napisao:
Ne rekoh- toliko sam se nocas i jutros nasanjala ruznih i horor-snova!I zmiju koja me umalo ujede, i kosu koja je osisana i crna, i devojke sa Tasosa, i neko putovanje, al' se ne secam gde!? Bilo je jos nesto, ali sad ne mogu da se setim sta...
Uh bre
Pef najpre me nasmeja a potom zabrinu.

Nisam praznoveran ali te "lose" snove nikako ne volim.

Imao sam u nekoliko navrata losa iskustva nakon istih.
VlaMar je napisao:
1.) Hvala Deki, biće za praznike sve potaman, evo već danas sam dobio saradnika, investitor se javio da ne moram 8-og sve da predam jer će izvoditi radove fazno. Leže sve na svoje.
2.)Trenutno se više sekiram što sam zbog kašlja otkazao večerašnji odlazak na rekreativni basket. Ne bi to bilo strašno da me ne menja jedno mlađano povisoko momče pa će moji da pobede. A onda će pogrešno da izvuku zaključak da je problem u meni. Moraću do sledećeg basketa da vežbam, nema mi druge.
1.) Ma kad ti ja nesto pozelim to ima tako i da bude.

Odlicno, valja malo uhvatititi vazduha makar za toliko malo praznicnih dana,svima nam je preko potreban.
2.) E ovo drugo vec moze da bude "realan" problem ?!

Ako je po igri momak ce te istisnuti tu nema sta,ali ti 'vataj na iskustvo i "igru" u trecem poluvremenu.

Tu ti klinac nije dorastao i ispada iz konkurencije na keca.