VlaMar je napisao:
Sada sam

zbog Jelene, a ne mogu više da brišem post.
Vlamar, pa ti si lud
(izvini na izrazu, ali morala sam :lol )! Uspeo si samo da me nasmeješ, a kada bi znao koliko mi smeha treba u zadnje vreme, onda bi trebalo da ti bude drago što si mi izmamio osmeh

! Milenice, pa ti me znas, deder, objasni kolegi da se Veselica ne može naljutiti
Deki r-4 je napisao:
VlaMar deder momce se opusti, taman si dosao u pravu kaficku fazu nastelao si se bas kako treba.

Sto
Pef rece dugo ti je brate slatki trebalo,dugo si se i drzao u "normali".

Kakve crne uvrede toga ovde nema ovde je sve dozvoljeno pa cak i "dzaranje" ispod pojasa.

Samo nstavi u istom stilu a jedva cekam
Komsikin odgovor koji joj je taj peti element ??

Ma lepo ja kazem pravi se "mlada" pa jos i "naivna" .
Po poslednjem popisu mog skromnog domaćinstva, statistički podaci govore sledeće:
- suprug - kom 1,
- deca - kom 2,
- ljubimac - pas - kom 1
- ljubimac - papagaj - kom 1
E vidiš, ovaj poslednji na spisku je napravio zbrku

. To ti je jedna ptica sorte
Mali Aleksandar, pa pošto nismo mogli da se dogovorimo kako da ga zovemo, zvali smo ga samo Aleksandar, a onda počeli da mu tepamo Aki, i ostade tako nesretno ime.
Inače, kad smo ga kupili, nije se znalo kog je pola, jer tek kad napune godinu dana to se može videti - ako im se na vratu pojavi prsten - muški, ako ne - ženski.... Zagledamo mi njega tako tih dana, reko' - nema prstena, bar neko žensko pored mene u kući da bude - ali, ne lezi vraže, pojavi se jednog jutra taj prsten

... I tako...
Inače, odlično je ''skinuo'' zvuk interfona, u toku dana bar 6-7 puta me podigne da otvorim vrata ''nikome''

Propustih zurku sinoc - jel Deki morao sve sam da rasciscava

?
Dobro vam ovo maglovito jutro!!!