VlaMar je napisao:
Što je lep osećaj kad si Jagodinac, danas su mi poslali jednu sliku gde žirafa nešto radi zebri ali nije za forum.
Dobro veče!
I onda vam "gejevi" ne valjaju!
Dobro vece! Tek sad stigoh kuci...bacam se na rad, a u pauzi cu da macnem (samo) 2-3 sam-rolne! Obozavam ih, a dugo ih nisam ni videla!
Pre nego sto pocnem sa radom, moram da vam ispricam danasnji dozivljaj!
Sedim vam ja tako u cekaonici na Stomatoloskom...cekam taju, koji nema pojma ni gde je , ni zasto, ni da l' je pos'o il' je dos'o!

Elem, vajkam se, cakulam sa nekoliko zena...ostanemo nas dve (da cekamo svoje)...pricamo, kad u trenutku pored nas prodjose covek i zena....oboje deluju malo picnuti u glavu....al' ne mnogo...on ima 2 metra...i, kako prodjose, devojka koja ceka decka i ja, u istom trenutku, gledamo za njima , pogledavamo se bas ovako

i prsCEMO u smeJ!!??? Coveku ispod jakne visi REP! (ne "rep" od kose, kao frizura, vec kao pravi zivotinjski!) Zanemesmo na neko vreme....ovo dvoje prolaze par puta ispred nas...mi se i dalje zgledamo, u fazonu "kakvo je ovo cudo?!"...tip skide jaknu i mi tek tada vidimo: ispod njegove, vec poduze kose, zakaceni "repovi" (lici na dredove, ali nisu klasicni), pa sve to "upleteno", a jedno pola metra, od metar i po, kao da je "raspletena pletenica".....to je to sto je licilo na rep...na kraju, devojka rece: "Ima nas raznih!"

Jos sam pod utiskom, osetim neku nelagodu kad ga se setim...kao u nekoj prici, rep je lelujao za njim...
Inace, ja sutra uvijam prve "ovozimske" sarme!