Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Utorak, 25 Avgust 2026, 01:12

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105316 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7013, 7014, 7015, 7016, 7017, 7018, 7019 ... 7022  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Subota, 08 Avgust 2026, 23:34 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
Вероватно нема ништа горе него да ти тако откажу смештај пред сам долазак. Некада давно ми се десило преко агенције да је мени речено да је хаварија у апартману а заправо су боравили гости који су продужили свој боравак па нису хтели да их пребацују у другу собу. То је и нека преломна тачка да сам организујем путовања.
Мики не планирам да ја откажем. Гледам да ли могу да нађем нешто пристојно по сличној цени. Половина другара мисли да ће да ми откаже као и Урби пред сам долазак па планирам да пар недеља пред резервисан датум питам да ли је све у реду и можда поново 7 дана пред долазак. Друга половина другара мисли да ће да прогута губитак и да буде пажљивији када поставља цене за време маркета. Да неће да ризикује лоше коментаре или казну Боокинга јер има просечну оцену 9,5 са више од 30 рецензија.
Зоки знам за случај потврде, имао сам таквих искустава. Има власника који раде на више платформи па хоће да буду сигурни да им је смештај слободан, има на Аирбнб власника који неће да издају гостима са мање од 5 рецензија итд. Али мени је Боокинг потврдио резервацију.
Мислим да само није кориговао цену, да је мислио да је много унапред. За поређење ја сам резервисао за 130 еура, а смештаји са сличним карактеристикама су од 240 еура и више. Стварно није нормално да ноћ у Крајови, па и за викенд у време маркета, кошта 150 - 200 еура.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Kafić
PostPoslato: Nedelja, 09 Avgust 2026, 15:35 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
Pol: Seka
Tedi je napisao:
Mogu samo da ti ispričam sledece: nedavno kad smo otišli na more u Hrvatsku pri dolasku gazda predložio da otkazemo Bookingu i daje nam 50 eura popust!Mi smo I pristali,nisam ni razmisljala onako preumorna od puta jer nam je omogućio i ranojutarnji ulazak. S tim da je to bila opcija da se ne plaća unapred vec na licu mesta i u cashu

Sent from my SM-S921B using Tapatalk

To je slucaj bio i kod nas kada smo rezervisali apartman u Limenariji. Vladnica, Čehinja, odmah mi je posla poruku na viber i pitala da joj platimo kesom pri dolasku, dace nam popust 100e a da ce ona da otkaze bookingu. Tako je i bilo. Mi njoj kes a ona je poslednjeg dana boravka napisala da na mojo kreditnij kartici nema dovoljno sredstava. Booking mi je napisao da se dogovorim sa vlasnicom kako nam ne bi otkazala smeštaj. Naravno, sve je bilo ok. Svi vole keš :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 09 Avgust 2026, 15:39 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Зоки je napisao:
Vlado, treba znati da preko booking-a postoje i rezervacije koje vlasnik objekta mora da potvrdi... to sam uočio prošle godine prilikom jednog pokušaja da rezervišem smeštaj u Beču - dobio sam odgovor da će rezervacija biti validna tek kada je vlasnik objekta potvrdi, što se nije desilo, tj odgovoreno mi je da je već sve rezervisano. Najpre sam se začudio, a posle pretraživanjem video da ima i takvih rezervacija, samo treba obratiti pažnju.

Tako je. To je iz razloga što sada postoji više platformi za izdavanje i vlasnici se ne oglašavaju samo na jednoj. Sad i oni kalkulišu gde im je povoljnije.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 09 Avgust 2026, 15:51 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

malo slicica Kavale. Ostalo cu staviti na temi Kavala

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Poslednji put menjao urbi dana Nedelja, 09 Avgust 2026, 16:27, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 09 Avgust 2026, 16:26 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Evo malo i Tasosa. Nezgodno mi je preko telefona da kačim slike pa ću samo par komada. Tasos je i dalje lep :romance-heartsthree:
Gužve ima skoro svuda ali najveće razočarenje mi je Psiliamos. Kao na vašaru, nema gde da se prodje. Moj muž je izbrojao preko 400 ležaljki. Okupali smo se jednom i otišli.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 09 Avgust 2026, 19:10 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
milenaidaki je napisao:
IvanBP je napisao:
Urbi, baš mi je krivo što vsm je tako prošao odmor. Definitivno morate na neki produženi vikend da skinete maler.
Znači i preko Bugarske kolaps.

Ivane, vi se još niste vratili?

Ma ja sam već zaboravio da smo bili. Sutra na posao, jupiiii.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 09 Avgust 2026, 19:18 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Urbi, koja je ovo plaža?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 10 Avgust 2026, 11:56 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
VlaMar je napisao:
Да неће да ризикује лоше коментаре или казну Боокинга јер има просечну оцену 9,5 са више од 30 рецензија.
:o Bez stotina i hiljada recenzija nekog smeštaja na bookingu, za mene ocena nije validna. :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 10 Avgust 2026, 12:02 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

urbi je napisao:
Evo malo i Tasosa. Nezgodno mi je preko telefona da kačim slike pa ću samo par komada. Tasos je i dalje lep :romance-heartsthree:
Gužve ima skoro svuda ali najveće razočarenje mi je Psiliamos. Kao na vašaru, nema gde da se prodje. Moj muž je izbrojao preko 400 ležaljki. Okupali smo se jednom i otišli.

Slika

Lepa slikica! Koliko se ja sećeam, Psili Amos je već odavno napakovan ležaljkama, ali lepa je plaža, nema šta da se kaže, a može da se šetka po kamenju okolo... :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 10 Avgust 2026, 12:07 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 18 Avgust 2014, 23:32
Urb, baš bzvz iskustvo.

Apropo kombinacija sa Bookingom, ja sam imao dva slučaja. Pre 3 godine sam rezervisao noć u MK, došao na lokaciju i nigde nikoga. Telefon isključen i to mi na grčkom jeziku javlja automat. Pošaljem ja Bookingu upit, isto tako nešto mi napišu - odgovor za 48h. Odemo mi u Mrzence da jedemo i vidimo šta ćemo, počnem da tražim drugi app, kad Viber poziv sa nekog nepoznatog MK broja. Oni su tek počeli sa izdavanjem, otvorili nalog sa jednim brojem koji sam ja dobio prilikom rezervacije. U međuvremenu je taj neko otišao na more, oni su valjda stavili drugi broj, ali ja nisam dobio info o promeni broja. Osim malo nervoze, sve se završilo OK, a dobili smo 4 hladna piva izvinjenja.

Prošle godine rezervišem neki drugi smeštaj i lik me zove na Viber posle minut da traži da otkažem, a da me soba čeka, uz tužnu priču da mu Booking uzima 30%. Ja padnem na tužnu priču, prisećajući se ovog prethodnog slučaja kada sam imao 0 zaštite a uzeli su svoju proviziju. Soba nas je čekala, a ja sam ga pitao ima li bar neko hladno pivo za uštedu od 30%, lik mi pokazao na prodavnicu pored. Naravno, nije stvar u pivu, nego da li si čovek... Slao je ove godine u maju Viber poruke da se direktno rezerviše na vreme, ali neka hvala.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 10 Avgust 2026, 12:32 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

urbi je napisao:
malo slicica Kavale. Ostalo cu staviti na temi Kavala

Slika

Prelepa Kavala gde se na očgled svima susreću vekovi i milenijumi. :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 10 Avgust 2026, 12:36 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

IvanBP je napisao:
Ma ja sam već zaboravio da smo bili. Sutra na posao, jupiiii.

:cry: Samo mogu da ti kažem, srećan rad!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 12 Avgust 2026, 08:32 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 14:25
IvanBP je napisao:
Urbi, koja je ovo plaža?

Ja bih rekla da je Glifoneri...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 12 Avgust 2026, 21:16 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Brzi, u pravu si. Malo su se "zaigrali" vlasnici (agenti) nekretnina. Npr. ova iz Kavale se baš loše ponela. Bila je u fazonu ako vi ne otkažete apartman ja ću Bookingu napisati da se niste pojavili. Ja poludela. Pomogla nam je da nadjemo taj drugi smeštaj ali kada je agent pitao da li da nam naplati koliko je i kod nje trebalo da bude, ona je rekla ne, samo ti daj svoju cenu. Ta cena je bila dosta viša i mi to nismo mogli da prihvatimo. Čovek je video da smo umorni od puta, iznervirani zbog cele situacije i pristaje da nam izda po istoj ceni kao što je rezervisani apartman. Nije morao ali je ispao vrlo korektan. A ona posle svega šalje meni poruku da obrišem lošu ocenu koju sam dala na Bookingu. Ma da, meni treba da bude žao tvog biznisa a tebe boli uvo za moj upropašćeni odmor.

I vlasnica iz Limenarije je bila ok
. Spustila nam je cenu za 100e ako joj damo keš i nije tražila da mi otkažemo. Dobila je bolju ocenu nego što apartman zaslužuje.

Jeluška u pravu si, ono je Glifoneri.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 12 Avgust 2026, 21:30 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

milenaidaki je napisao:
Lepa slikica! Koliko se ja sećeam, Psili Amos je već odavno napakovan ležaljkama, ali lepa je plaža, nema šta da se kaže, a može da se šetka po kamenju okolo... :D

Ne može više ni da se šetka po kamenju jer su se i tu našle ležaljke. A u vodi je kao u kadi, moj utisak. Mnogo ljudi na malom mestu.

Slika

Slika

Slika

Tripiti nam je bila ok. Prvi put smo bili na Arubi. Super je hlad ali ulaz u vodu i boja vode baš loša. Rosogremos je ostala relativno ok. Ima gužve ali ne toliko. Na Notosu je isto haos ali ja jako volim tu plažicu :romance-heartstiny:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105316 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7013, 7014, 7015, 7016, 7017, 7018, 7019 ... 7022  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2025.